Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΣΦΚ Πιερικός: Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά αγάπης της ΕΠΣ Πιερίας

Ανταποκρινόμενος συμμετείχε και ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ το Σάββατο 21/12/2013 στους χώρους του αθλητικού κέντρου Νέας Εφέσου με τα τμήματα του Τζούνιορ και Προτζούνιορ στο κάλεσμα της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά αγάπης με φιλανθρωπικό σκοπό στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας , ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα , παιχνίδια , ενδύματα και ότι άλλο θα μπορούσε να προσφερθεί με αγάπη για να παραδοθούν στην Ιερά Μητρόπολή μας .

Γιορτές χαράς ήρθανε , ένας Σωτήρας γεννιέται και φέρνει στον κόσμο το φως , τη χαρά και την αλήθεια , την ελπίδα και το θάρρος . Το μεγάλο άστρο από ψηλά , ο οδηγός των Μάγων , ας λάμψει μέσα στις ψυχές μας όπως είχε λάμψει και τότε εκείνη την Άγια Νύχτα .

Η πληθώρα συμμετοχής των συλλόγων και στις δυο μέρες 21 και 22/12/2013 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία συγκεντρώνοντας τρόφιμα , παιχνίδια , ρούχα , που είναι απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση αδύνατων συμπολιτών μας ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές , με τα τμήματα υποδομών της Πιερίας , τους προπονητές , τους εφόρους , τους παράγοντες , τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης και του προέδρου και φυσικά τους γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών της Πιερίας που πάντα στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια και εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα .

Ο νους και η καρδιά μας , αυτές τις Άγιες Μέρες που είναι μέρες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης είναι περισσότερο κοντά στο συνάνθρωπό μας από οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου , Ας προσπαθήσουμε , λοιπόν , να τις ζούμε πιο συχνά όλο το χρόνο .

Ας έχουμε μέσα στις καρδιές μας το μήνυμα της αγάπης που μας έφερε ο Χριστός . Πιστεύουμε να καθιερωθεί το τουρνουά αγάπης της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ κάθε χρόνο . Ευχαριστούμε τη διοργανώτρια αρχή και όλα τα τμήματα υποδομής που αγκάλιασαν και συνείσφεραν όλοι μαζί σ ' αυτή την προσπάθεια ευαισθητοποίησης στο κάλεσμα .

Σας ευχόμαστε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.