Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

«Φλερτ» με Χιονίδη, Ντόση και... άλλους ο Πιερικός

« Δίχτυα » για ενίσχυση απλώνουν οι Κατερινιώτες στον επιθετικό του Ηρακλή και στον πρώην μέσο της Καβάλας ( αμφότεροι από την Πιερία ) . « Βροχή » προτάσεων , ριζικές αλλαγές στο ρόστερ από Δευτέρα .

Αρκετές αλλαγές αναμένονται στο ρόστερ του Πιερικού από σήμερα Δευτέρα , μετά τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με την Κασσιόπη . Μετά τους Ιασωνίδη , Λαμπάκη , Στεφανίδη και Σερέτη , κοντά στην έξοδο δείχνει και ο 24χρονος μέσος , Γιώργος Ιορδανίδης , που εκδήλωσε τάσεις φυγής και πιθανότατα το χθεσινό ματς ήταν το τελευταίο του στους μελανόλευκους , ενώ και άλλοι παίκτες είναι πιθανό να αποχωρήσουν . Πρόθεση στην ομάδα της Κατερίνης είναι να κρατήσει έναν « κορμό » μεσοαμυντικά και να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά , ενώ θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα οι νεαροί Δαλαμήτρας , Καραθάνας και Α . Καρτσαμπάς από τη δεύτερη . Συζητήσεις έχουν γίνει με αρκετούς παίκτες ως τώρα και θα δοθεί βαρύτητα στην αγορά της Πιερίας . Μέσα στους στόχους για την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη είναι σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων ο 21χρονος γηγενής αριστερός εξτρέμ , Γιάννης Ντόσης , που έπαιζε στην Καβάλα , αλλά και ο επίσης Κατερινιώτης επιθετικός της ΑΕΠ Ηρακλής , Γιώργος Χιονίδης που δείχνει παροπλισμένος στο « Γηραιό » και έχει συνεργαστεί και με τον Θεοδοσιάδη .

Συνεχείς προτάσεις

Παράλληλα , στη λίστα ενίσχυσης μεταξύ άλλων είναι ο μεσοεπιθετικός Αλέξης Νατσιόπουλος ( έφυγε από την ΑΕΠ Ηρακλής , γυμνάζεται με τον Εθνικό Γαζώρου αλλά αν δεν κλείσει στους Σερραίους θα απασχολήσει ) ενώ προτάθηκε ο νεαρός Σωτήρης Θεοδωρίδης ( επιθετικός με θητεία σε Καβάλα - ΠΑΟΔ ) αλλά και ένα " ηχηρό " όνομα από την εγχώρια αγορά .
Από την ξένη , στον Πιερικό έχουν προταθεί επιθετικοί από Σκόπια και Σερβία και δυο Πορτογάλοι μέσοι . Ο ένας είναι ο αριστεροπόδαρος ( δεκάρι και εξτρέμ ) Μάθιου Σίλβα , που πέρυσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Επανομής .

Ρεπορτάζ: Θεόφιλος Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.