Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Volley: Νίκες για άνδρες και γυναίκες στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ

@ Βαγγέλης Σουλής
Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΜ, η ανδρική ομάδα του Πιερικού πήρε μεγάλη νίκη μέσα στα Καλύβια έναντι του τοπικού Απόλλωνα με 0-3 σερ και ξεκίνησε με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα, όπου στόχος φυσικά είναι η επάνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία, ενώ παράλληλα πήρε και τη ρεβάνς για την ήττα-αποκλεισμό στην Κατερίνη από την ίδια ομάδα πριν λίγο καιρό για το Κύπελλο.

Για την 3η αγωνιστική του ίδιου πρωταθλήματος, η γυναικεία ομάδα πέρασε "αέρα" και από το Αιγίνιο, επικρατώντας της τοπικής Νίκης με 0-3 σετ και συνέχισε αήττητη το φετινό πρωτάθλημα με 3/3 και 9 βαθμούς. Στόχος κι εδώ είναι η άνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία, κάτι που δεν υλοποιήθηκε για λίγο τις προηγούμενες δύο χρονιές.

  • Προσεχώς, ΜΟΝΟ στο Pierikos24 Blog, αναλυτικά ρεπορτάζ για τους παραπάνω δύο αγώνες συνοδευόμενο από οπτικό υλικό καθώς και αναλυτικά αποτελέσματα & βαθμολογίες των πρωταθλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.