Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου ήταν και …

Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης δίπλα στον Πιερικό Αρχέλαο

Στον κυριακάτικο αγώνα που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Σιδ . Σταθμό , τον Πιερικό Αρχέλαο συμπαραστάθηκε και η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης .

Με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ . Δημήτρη Σολδάτο , αντιπροσωπεία από πολλά παιδιά ήταν στην κερκίδα και συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς , ζώντας έτσι τον παλμό του αγώνα και δίνοντας χαρά , η οποία ήταν αμφίδρομη .

Για τη συμμετοχή αυτή της Μέριμνας Παιδιού στην ενδιαφέρουσα αθλητική συνάντηση , ο κ . Δημ . Σολδάτος , δήλωσε : « Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πιερικό Αρχέλαο για την τιμή που μας έκανε να μας προσκαλέσει στον αγώνα αυτό με τη Νίκη Βόλου . Η εκ μέρους του πρωτοβουλία μάς τιμά ιδιαίτερα και ευχόμαστε καλή πορεία στην ιστορική ομάδα της πόλης μας . Η ευγενική αυτή κίνηση μας δίνει το ερέθισμα για περεταίρω συνεργασία " .



Το Φροντιστήριο Αγγλικών " Μαρία Αθανασούλα "

Μια ευχάριστη πρωτοβουλία ήταν και η οργανωμένη συμμετοχή μαθητών του Φροντιστηρίου Αγγλικών της κ . Μαρίας Αθανασούλα .

Οι μαθητές και οι μαθήτριές του ήταν στο γυμναστήριο από νωρίς και το ενδιαφέρον τους για το μπάσκετ αποδείχθηκε δυναμικό , αφού η παρουσία τους στην κερκίδα ήταν λίαν εκδηλωτική .

Η επίσκεψη στο γήπεδο είχε και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και ήταν μια κίνηση που χαροποίησε όλους .




Το τμήμα Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Όπως σε κάθε αγώνα , έτσι και την περασμένη Κυριακή ήταν και το τμήμα Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης .

Εδώ και πολλά χρόνια τα μέλη του στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς , είναι δίπλα στον Πιερικό Αρχέλαο και η παρουσία του αναμφισβήτητα ικανοποιεί απόλυτα το αίσθημα της ασφάλειας , αφού το ενδιαφέρον και η κατάρτισή τους στα θέματα πρώτων βοηθειών είναι , αποδεδειγμένα , στην πράξη .

Αυτή τη φορά στον αγώνα ήταν και ο αρχηγός του τμήματος κ . Δημήτρης Κατιρτζής , ο οποίος δήλωσε : " Είμαστε και εμείς εδώ στην προσπάθεια που κάνει ο Πιερικός Αρχέλαος . Είμαστε αρωγοί στην τιτάνια προσπάθειά τους που ως σκοπό έχει τη συνεχή ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης . Μια προσπάθεια από ανθρώπους της Πιερίας και σε αυτή πρέπει να είναι συμπαραστάτης όλος ο κόσμος . Εδώ στο καινούργιο γήπεδο γίνεται μια εξαιρετική δουλειά όπως δείχνουν άλλωστε και τα πράγματα . Θα είμαστε πάντα κοντά , όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που είναι απαραίτητη η βοήθειά μας » .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.