Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Aποχή των ποδοσφαιριστών από την προπόνηση στον Πιερικό

Οι παίκτες της ομάδας της Κατερίνης δεν προπονήθηκαν την Τετάρτη , λόγω των οικονομικών οφειλών . Αποχωρούν και οι Ιασωνίδης , Στεφανίδης .

Την απόφαση να μην κάνουν προπόνηση την Τετάρτη , πήραν οι παίκτες του Πιερικού , σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιια την οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης . Η κατάσταση είναι έκκρυθμη , καθώς αρκετοί παίκτες έχουν ζητήσει να λύσουν τα συμβόλαια τους , εφόσον όμως πάρουν χρήματα που τους οφείλονται , αφού η διοίκηση αδυνατεί να πληρώσει . Συγκεκριμένα , Χρήστος Λαμπάκης , Κώστας Ιασωνίδης και Γιάννης Στεφανίδης περιμένουν κλήση της διοίκησης για να λυθεί η συνεργασία , ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή , κάποιοι εξαυτών αναμένεται να καταθέσουν προσφυγή . Σε περίπτωση που δεν αλλάξει η κατάσταση στα οικονομικά κι άλλοι παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν μέχρι το τέλος του χρόνου .
Ρεπορτάζ: Νίκος Μαρκάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.