Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τη Λιβαδειά

Στέλιος Χατζηιωάννου : « Να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι που είναι και αυτό πολύ σημαντικό »

Μετά τον εκτός έδρας αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Λιβαδειά για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β εθνικής κατηγορίας , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου , στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας και η νίκη θα ήταν πολύτιμη , αφού θέλουμε να διατηρηθούμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα . Σε σχέση με τα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι αμυντικά , αλλά επιθετικά μας στοίχησε ο τραυματισμός του Τσαϊτουρίδη που σε συνδυασμό με τις απουσίες των Αμπαρά και Γεωργούλα , μείωσε τις επιλογές μας . Να ευχηθούμε στον αρχηγό της ομάδας μας , το Φάνη Τσαϊτουρίδη , καλή και γρήγορη ανάρρωση και να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι που είναι και αυτό πολύ σημαντικό " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.