Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

12η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός - Τύρναβος 2005 1-1

photo : pieriasport
Τον βαθμό της ισοπαλίας έδωσε ο Παπατολίκας στον Πιερικό , που κράτησε το 1-1 στο ματς με τον Τύρναβο . Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και στο 6 ' ο Κέρι έκανε με σουτ το 1-0. Όμως στο 25 ' ο Νίκος Ιορδανίδης ανέτρεψε τον Γεωργίου μέσα στην περιοχή , με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι και να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Πιερικού , ενώ παίκτες και τεχνική ηγεσία διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για την υπόδειξη αυτή . Ο Παπατολίκας αρχικά απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Τέλλου , αλλά ο παίκτης του Τυρνάβου με δεύτερη προσπάθεια (κεφαλιά), έστειλε την μπάλα στα δίχτυα , ισοφαρίζοντας σε 1-1 . Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ της νίκης , αλλά Παπατολίκας ήταν ... ανίκητος και κράτησε τον πολύτιμο βαθμό για τον Πιερικό ως το τέλος .

Πιερικός ( Ν. Θεοδοσιάδης ) : Παπατολίκας , Αποστολίδης , Ντόικιτς , Ελευθεριάδης , Γ . Ιορδανίδης , Ν . Ιορδανίδης , Μανίκας ( 86 ' Παπατόλιος ) Κέρι ( 62' Καθάριος ) Καρτσαμπάς , Αθανασίου , Ίτσιος ( 46 ' Νίκου ) .

Τύρναβος ( Α. Διγκόζης ) : Ντάλλας , Σκούπρας ( 62 ' Ντε Πάουλα ) Σιάτρας , Πούτας , Τέλλος , Ντατίδης , Βανγκέλι , Μπάρος , Γεωργίου ( 78' Ευαγγέλου ) Τσούκαλος ( . 84 ' Η Καραγιάννης ) Αντρέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.