Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Volley: Ποιος θα σταματήσει τις Παγκορασίδες του Πιερικού ;


Photo αρχείου
ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ (1)  - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (6-25, 3-25, 9-25)

Την εκπληκτική τους πορεία που έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια συνεχίζουν οι παγκορασίδες του Πιερικού αφού κέρδισαν και μέσα στο Λιτόχωρο την τοπική ομάδα με 3-0 πετυχαίνοντας την 15η νίκη σε 15 αγώνες και συνολικά 45-0! σετ παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια.

Τα τρομερά κορίτσια του Πιερικού παραμένουν αήττητες εδώ και τρεις συνεχόμενες χρονιές έχοντας συνολικά πετύχει 45 νίκες σε 45 αγώνες! Η ομάδα μοντέλο του Πιερικού έχει την φετινή χρονιά το απόλυτο σε νίκες και σετ, ενώ οδεύει ολοταχώς και στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου.

Ήδη τα τρομερά "μωρά" του Πιερικού έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα κορασίδων, δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο τους. Πρόκειται για μια εκπληκτική ομάδα που έχει πετύχει απίστευτα πράγματα, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό ρεκόρ σε νίκες και σετ.

Στο παιχνίδι του Λιτοχώρου τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας πολύ σοβαρά στα δυο πρώτα σετ δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στα κορίτσια του Πάνθεον παίρνοντας εύκολα και τα δυο σετ με 25-6 και 25-3 αντίστοιχα.

Στο τρίτο σετ οι παίκτριες του Πιερικού μπαίνοντας πολύ δυνατά, πήραν πολύ μεγάλη διαφορά στο σκορ, και μόνο στο τέλος του σετ χαλάρωσαν με αποτέλεσμα τα κορίτσια του Λιτόχωρου να μειώσουν το σκορ.

Όμως η ομάδα του Πιερικού κέρδισε εύκολα και αυτό το σετ με 25-9, δείχνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι ότι δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να αποσπάσει όχι την νίκη, αλλά ούτε σετ.

Ο Πιερικός με την σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλους τους τομείς, με την τεχνογνωσία σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο έχει πετύχει εκπληκτικά πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατακτώντας πολλά πρωταθλήματα και δημιουργώντας τις βάσεις για υψηλότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις.

Το πολύ υψηλό επίπεδο δουλειάς από το προπονητικό τιμ στις ακαδημίες και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου έχει φέρει τα εκπληκτικά αποτελέσματα που έχουν αφήσει άφωνους τους πάντες.

Η ομάδα του Πιερικού έχει ανεβάσει πολύ ψηλά του πήχη, θέτοντας διαρκώς υψηλότερους στόχους προβάλλοντας έτσι και την πόλη της Κατερίνης.

Η σύνθεση:

Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Καραφουλίδου, Μπατσίλα, Κωνσταντινίδου, Θεοδώρου.

Η βαθμολογία:

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 42-0 30

2. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 36-15 27

3. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 35-12 26

4. ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧ. (1) 28-23 25

5. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 25-28 23

6. ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 23-28 22

7. ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ 19 - 31 21

8. ΒΑΦΥΡΑΣ 10-41 17

9. ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧ. (2) 6-45 17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.