Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Volley: Το 1ο βήμα έκαναν οι Γυναίκες του Πιερικού! (δελτίο τύπου)


Το αναλυτικό ρεπορτάζ του Pierikos24 Blog μπορείτε να το θυμηθείτε ΕΔΩ.

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (25-27, 15-25, 23-25)

Το πρώτο βήμα έκαναν οι γυναίκες του Πιερικού στην τελική φάση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Κατερινιώτικου βόλεϊ, κερδίζοντας μέσα στην Κοζάνη την τοπική ομάδα με 3-0 σετ.

Τα κορίτσια του Πιερικού πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν πετυχαίνοντας μια καθαρή νίκη, μπαίνοντας έτσι με το «δεξί» στα play off δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις τους.

Οι παίκτριες του Πιερικού ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι πήραν μια διαφορά στο σκορ προηγούμενες με 18-11, όμως μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Κοζάνης να πλησιάσει στο σκορ και να πιστέψει ότι μπορεί να ανατρέψει το σκορ. Όμως η ομάδα του Πιερικού, πιο ψύχραιμη, πήρε τελικά το σετ με 27 - 25.



Στο 2ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού δεν άφησαν την ομάδα της Κοζάνης να πιστέψει ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλό στο σετ, αφού προηγήθηκε με 16-4 και τελικά συντηρώντας τη διαφορά πήρε το 2ο σετ: 25 - 15 κάνοντας το αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της νίκης.

Στο 3ο σετ ο Πιερικός προηγήθηκε 3-0, όμως τα κορίτσια της Κοζάνης με αντεπίθεση διαρκείας πήραν προβάδισμα στο σκορ, προηγήθηκαν 17-14, 19-16 όμως και πάλι οι παίκτριες του Πιερικού με καρδιά πρωταθλητή ισοφάρισαν το σκορ και τελικά πήραν το σετ με 25-23 και την νίκη με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Πιερικού παίζοντας όσο χρειάστηκε πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, έβαλε το πρώτο λιθαράκι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και περιμένει στην 2η αγωνιστική στην Κατερίνη την ομάδα των Γρεβενών σε ένα πρόωρο τελικό, ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας μέτρια λόγω του άγχους της τελικής φάσης, έδειξαν μόνο ένα μέρος των μεγάλων δυνατοτήτων που έχει αυτή η ομάδα.

Ο Κ. Σαρρής δήλωσε για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την νίκη. Είμαι ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα, όχι από την εμφάνιση. Κάναμε αρκετά λάθη, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε με πολλή δουλειά ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο που έχουμε βάλει ».

Η σύνθεση:

Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Καλπακίδου, Καραφουλίδου, Μπατσίλα, Παναγιωτίδου Αικ., Κατσίκα, Χαραλαμπίδου, Παναγιωτίδου Δ., Παπαδοπούλου, Μαυρίδου, Καλαϊτζή.

Η βαθμολογία:

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3

2. ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3

3. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 0

4. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.