Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Πιερικός - Καβάλα, αύριο Κυριακή στις 16:00 στο Πιερικό Στάδιο (Pre Game)


Νίκη και μόνο νίκη θέλει αύριο Κυριακή ο Πιερικός στο παιχνίδι με την Καβάλα που θα γίνει στην Κατερίνη στις 4 μ.μ και οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού καλούνται να επιστρέψουν στα τρίποντα μετά από επτά άγονα αποτελέσματα.

Ο Πιερικός μετά το σε βάρος του 5-2 στη Λέσβο από την τοπική φιλόδοξη Καλλονή, καλείται να διασκεδάσει την ήττα και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Τα τρία προσεχή παιχνίδια προσφέρονται στο να επιστρέψει και πάλι ο Πιερικός στο γκρουπ των ομάδων που δε θα κινδυνέψουν, αφού η ψαλίδα μειώθηκε σιγά - σιγά και τον χωρίζουν 9 βαθμοί από την επικίνδυνη ζώνη.

Προχθες ο έμπειρος τεχνικός του Πιερικού έκανε προπόνηση στις 11.30 στους παίκτες του και δούλεψε σε στοιχεία τακτικής για το κυριακάτικο παιχνίδι. Χθες έγινε προπόνηση στις 15.30 και η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο. Ευχάριστος πονοκέφαλος για το Γιώργο Φοιρό που έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες με τον Γιάννη Λαζαρίδη που συμπλήρωσε κάρτες να δηλώνεται ότι θα εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του στο παιχνίδι με το Φωκικό στην Κατερίνη.

Η αποστολή θα βγει μετά την σημερινή τελευταία προπόνηση και υπάρχει πληθώρα επιλογών για τον προπονητή του Πιερικού που καλείται να κάνει την καλύτερη δυνατή χρήση του υλικού. Οι παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ο Πιερικός την αύριο όλα δείχνουν ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της Καβάλας και θα πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.