Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Με το "δεξί" στο Πασχαλινό Βαλκανικό τουρνουά ο Πιερικός


Με το "δεξί" μπήκε στο Πασχαλινό Βαλκανικό τουρνουά το παιδικό τμήμα του Πιερικού, νικώντας με 4-2 την αντίστοιχη ομάδα της "Εντός Έδρας".

Οι παίκτες του Σ.Τερζόπουλου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ από νωρίς με τον Αμαραντίδη οποίος με φανταστικό πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ιωσηφίδη. Οι παίκτες της "Εντός Έδρας" ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου μετά από αδράνεια της άμυνας του Πιερικού, ο επιθετικός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πεπελιά.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες της "Εντός Έδρας" κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 5 '. Ο Πιερικός θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Ρούντο, που μπήκε αστραπιαία στην περιοχή έκανε το πλασέ αλλά ο γκολκίπερ είπε όχι και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Ο Πιερικός ισοφάρισε στα επόμενα 5 'μετά από φανταστική ενέργεια του Ρούντο που μπήκε πάλι πολύ γρήγορα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με ωραίο τσίμπημα της μπάλας έβγαλε τον Μπογιατζόγλου μόνο και εύκολα με πλασέ έκανε το 2-2. Ο Μπογιατζόγλου σκόραρε για δεύτερη φορά μετά από λίγα λεπτά, μετά από αδράνεια της άμυνας της "Εντός Έδρας". Την νίκη για τον Πιερικό σφράγισε ο Κουνδής, που μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ρούντο από το κέντρο, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και με δυνατό πλασέ έκανε το τελικό 4 -2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.