Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΑΕΛ - Πιερικός 4-2 : Αναζητείται εδώ και μήνες η 2η εκτός έδρας νίκη...

Photo αγώνα

Στο πρώτο μέρος το συγκρότημα του Τίμου Καβακά μπήκε ... φουριόζο, πιέζοντας στο μισό γήπεδο και ... σπαταλώντας για μία ακόμη φορά αρκετές ευκαιρίες. Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών για την ΑΕΛ όταν από λάθος αμυντικού του Πιερικού (Μπελόσεβιτς), ο Αλεξάντροβιτς πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Χασομέρη να ... χτυποκαρδίσει το γήπεδο αφού το σουτ που έκανε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ. Στο 33΄ η ΑΕΛ έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Χασομέρη από κοντά να μην μπορεί να σουτάρει και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι βυσσινί τελικά προηγήθηκαν στο 36 'με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Πόνσε μετά από χέρι αμυντικού. Ωστόσο, ένα λεπτό πριν το ημίχρονο ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Νεμπεγλέρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιαζιτζόγλου και ισοφάρισε σε 1-1.
Αν και η επανάληψη ξεκίνησε με τους βυσσινί να αγωνίζονται με ... εννέα παίκτες, λόγω μπερδέματος με τις αλλαγές, η πρώτη καλή φάση ήρθε μόλις στο 48 'με δοκάρι του Στέλιου Κρητικού. Ένα λεπτό όμως αργότερα, η τύχη δεν γύρισε την πλάτη στους γηπεδούχους που με κεφαλιά του Χασομέρη πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ με 2-1. Στο έγινε το 3-1 με πλασέ του Πόνσε ενώ στο 65 'η ΑΕΛ είχε νέο δοκάρι με τον Δεινόπαπα! Το 4-1 ήρθε στο 66 'με ωραίο σουτ του Χασομέρη έξω από την μεγάλη περιοχή, με την ΑΕΛ να ... βάλει από παντού τον Πιερικό. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Πιερικού ήταν να μειώσουν στο 72 'με πλασέ του Καραγκούνη.

Περίπου 5.000 φίλαθλοι στο AEL FC ARENA.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Τεβεκέλης από το σύνδεσμο της Μακεδονίας.

ΑΕΛ: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Σκόνδρας, Καρακώστας, Μπλέντι (46 'Κρητικός Στ.), Νεμπεγλέρας, Λιαπάκης, Πόνσε, Χασομέρης, Κρητικός Τ. (48 'Παγώνης), Αλεξάντροβιτς (51' Δεινόπαπας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατόλικας, Νίκου, Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ίτσιος, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης (75 'Σεχολάρι), Ανδριόπουλος, Πολίτης (68' Καραγκούνης), Γιαζιτζόγλου (68 'Μιχαηλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.