Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ο Σ.Φ.Ι.Π. ήταν στην Αθήνα!



Κοντά στην ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, στο γήπεδο του Αιγάλεω, ήταν και ο ένας εκ των αντιπροέδρων του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού, ο Κώστας Αλεξίου.

Μόνιμος κάτοικος Πειραιά, πετυχημένος επαγγελματίας, ένθερμος υποστηρικτής όχι μόνο λόγω ιδιότητας, αλλά και λόγω αγάπης προς τα πιερικά χρώματα. Η σχέση του με την Πιερία είναι μόνο αυτή με τον Πιερικό και δρομολογείται από τη δεκαετία του 1970.

Πρόσφατα είχε τιμηθεί από τον ερασιτέχνη Πιερικό.



Εκεί ήταν και οι ... Πρισκοματαίοι!

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρώην πρόεδρος του μπασκετικού Πιερικού Θόδωρος Πρισκομάτης, προπονητής τώρα στο Deree - The American College of Greece, με το γιο του Αναστάση που αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα της Αγίας Παρασκευής, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ο νεαρός Αναστάσης Πρισκομάτης προέρχεται από τις ακαδημίες του Πιερικού Αρχελάου.



Στην χασαποταβέρνα του Καραβόμυλου...

Ανάμεσα στα λάβαρα αθλητικών σωματείων που έχει η χασαποταβέρνα στον κεντρικό δρόμο του Καραβόμυλου, κρεμάστηκε, μετά από υπόδειξη του ιδιοκτήτη, και αυτό του Πιερικού Αρχελάου.

Και ποιος το κρέμασε; Μα φυσικά ο πιο ψηλός της ομάδας. Ο φέρελπις καλαθοσφαιριστής Γιώργος Τσαλμπούρης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.