Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Πιερικός - Καβάλα 1-1 : Μπορούσε τη νίκη, αλλά δίκαιη και η ισοπαλία.

                                                    Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Κάτω από έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχή που πέφτει από νωρίς το πρωί στην Κατερίνη, Πιερικός και Καβάλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Πιερικό Στάδιο. Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο με βάση την εμφάνιση των δύο ομάδων, καθώς και οι δύο θα μπορούσαν να φύγουν με την νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πιερικός ήταν νωθρός, η Καβάλα μπήκε πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά για να προηγηθεί και το κατάφερε στο 17΄ καθώς μετά από σέντρα του Παγώνα από τα δεξιά και προβολή του Θεοδωρίδη, παρά τη απόκρουση του Παπατολίκα η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, χωρίς να καταφέρουν να της αλλάξουν πορεία Παπατολίκας και Ιορδανίδης, έτσι η Καβάλα από σχετικά νωρίς πήρε το προβάδισμα. Η συνέχεια του ημιχρόνου ήταν απογοητευτική, με τον Πιερικό να προσπαθεί με πολύ ανορθόδοξο τρόπο να απειλήσει την Καβάλα, κάτι που εξόργισε αρκετές φορές την εξέδρα. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο, ακυρώθηκε γκολ του Πιερικού από κεφαλιά του Αποστολίδη, μια φάση πολύ δύσκολη και η οποία εξόργισε το κοινό.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός μπήκε πιο αποφασισμένος και με πιο αποτελεσματικό τρόπο κατάφερε στο 57' να ισοφαρίσει, μετά από κόρνερ του Ελευθεριάδη και καρφωτή κεφαλιά του Ντάνι, μην αφήνοντας περιθώρια στον τερματοφύλακα της Καβάλας Αποστολίδη. Στην συνέχεια του ημιχρόνου, ο Πιερικός έμεινε με 10 παίκτες στο 71' λεπτό, λόγω αποβολής του Ιορδανίδη, ο οποίος ανέτρεψε τον Ντο Σάντος ο οποίος ήταν τετ α τετ με τον Παπατολίκα και ως τελευταίος παίκτης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος, χάνοντας ευκαιρίες και οι δύο ομάδες χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βάλουν το γκολ της νίκης, έτσι ήρθε μία πέρα για πέρα δίκαιη ισοπαλία.
Αξίζει να σημειωθεί η ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Πέτρου Θεοδωρίδη, όπως και η παρουσία στο γήπεδο του γνωστού μας Μάρκους Μοκακέ, ο οποίος δεν ξεχνά τον Πιερικό.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Κ. Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς (55' Καθάριος), Φαμπίνιο, Ντάνι, Ελευθεριάδης (74' Παπατόλιος), Μανίκας, Λαζαρίδης.
 

Καβάλα (Γιώργος Μαραντάς): Μ. Αποστολίδης, Κοτίτσας, Παγώνης, Μαραγκός, Κάργας, Ντουτσαρίδης, Μπρατσιάνι (86' Καζαντζίδης), Πλιάγκας (25' λ.τ Ντος Σάντος, 84' Τσοπανόπουλος), Ντόσης, Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Χουλιάρας (Αιτωλ/νιας)
 ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ελευθεριάδης, Φαμπίνιο, Ντόικιτς, Κ. Αποστολίδης, Καθάριος - Θεοδωρίδης, Ντουτσαρίδης, Μπρατσιάνι  
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 70' Ιορδανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.