Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις θέλει σήμερα ο Πιερικός...

Photo αρχείου

Σήμερα στις 16:00 μ.μ. στο γήπεδό του, ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE σε έναν αγώνα που ο Γιώργος Φοιρός αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι ως επί το πλείστον γηγενείς ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με πρωινή προπόνηση και αποκλείστηκαν από την αποστολή οι Ελευθεριάδης και Καθάριος. Δε μετέχει ο νεαρός Κόιτς που είναι ανέτοιμος και κλήθηκαν 19 ποδοσφαιριστές για τη σημερινή συνάντηση που είναι οι: Παπατολίκας, Βασιλειάδης, Μιχαηλίδης, Ιτσιος, Καραγκούνης, Σεχολάρι, Παναγιωτίδης, Φαμπίνιο, Ιορδανίδης, Ντόϊκιτς, Νίκου, Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Παπατόλιος, Ανδριόπουλος, Πολίτης, Γιαζιτζόγλου, Μανίκας.

Ο Πιερικός που προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-2 στη Λάρισα θα πρέπει να παίξει με δύναμη απέναντι στην Καλλιθέα που υποχρέωσε σε ήττα τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης και έδειξε ότι διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Η ομάδα μας, τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές μετρά μόλις μία νίκη και θα πρέπει στο γήπεδό της να κάνει και πάλι την υπέρβαση, να πάρει το τρίποντο από την Καλλιθέα και να ξεφύγει ακόμη πιο πολύ από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τερετίδης (Καβάλας) 
ΒΟΗΘΟΙ: Σίπκας, Μιχαλόγλου Άγγελος (Πέλλας) 
4ος: Μαλούτας Δημήτριος (Ημαθίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Καστοριάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.