Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Την επιστροφή στις νίκες ζητά ο Πιερικός

Photo αρχείου

Στο γήπεδό του υποδέχεται ο Πιερικός την ερχόμενη Κυριακή στις 4 μ.μ το Φωκικό για το πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα μας να επιζητά το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να επιστρέψει μετά από ένα μακρύ διάστημα στα τρίποντα.

Ο Πιερικός που επέστρεψε από τα Μέγαρα με το βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές του θα πρέπει την Κυριακή να πάρει τη νίκη επί του Φωκικού και μετά από εννέα αγωνιστικές να ξαναγευτεί τη χαρά της νίκης.

Χθες το πρωί οι παίκτες που έπαιξαν με το Βύζαντα έκαναν χαλαρή προπόνηση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν τεχνική και τελειώματα φάσεων με σουτ, ενώ η προπόνηση έκλεισε με ένα μίνι δίτερμα διάρκειας 20 λεπτών.

Χθες δεν προπονήθηκαν ο Πολίτης που ταλαιπωρείται από ίωση, ο Παπατολίκας για οικογενειακούς λόγους και ο Ντόικιτς που έχει ράμματα. Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ισπανού Ντάνι.

Σήμερα θα γίνει απογευματινή προπόνηση στις 15:30 και ο Γιώργος Φοιρός θα κάνει στους παίκτες του τακτική.

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Φαμπίνιο που θα εκτίσει τελικά τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του στο εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, μαζί με το Ντόικιτς.

Το Σάββατο το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση και θα βγει η αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.