Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Volley: Νίκησαν στο ντέρμπι οι Γυναίκες του Πιερικού (δελτίο τύπου)


Θυμηθείτε το ρεπορτάζ το Pierikos24 Blog ΕΔΩ. 
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0 (25-15, 27-25, 25-12)

Συνέχεια στις νίκες έδωσαν οι γυναίκες του Πιερικού καθώς κέρδισαν στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Κατερίνη με 3 - 0 σετ κάνοντας άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου Κατερινιώτικου βόλεϊ. Οι παίκτριες του Πιερικού πέτυχαν την 2η νίκη σε 2 αγώνες στην τελική φάση και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα. Τα κορίτσια του Πιερικού και σε αυτό το παιχνίδι έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και κατόρθωσαν να πάρουν το αποτέλεσμα που είχαν ως στόχο, που ήταν η καθαρή νίκη με 3 - 0 σετ.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν μια διαφορά στο σκορ και παίζοντας καλά ως το τέλος του σετ πήραν εύκολα το σετ με 25-15 βάζοντας τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη. Στο 2ο σετ έγινε μάχη, αν και στην αρχή τα κορίτσια του Πιερικού πήραν μια μικρή διαφορά παρόλα αυτά οι παίκτριες των Γρεβενών ισοφάρισαν γρήγορα και προηγήθηκαν 24 - 22. Όμως τα κορίτσια του Πιερικού με καρδιά πρωταθλητή ισοφάρισαν πρώτα το σκορ και τελικά πήραν το 2ο σετ με 27-25 κάνοντας το μεγάλο βήμα για μια καθαρή νίκη. Στο 3ο σετ, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Πιερικός, ο οποίος πήρε μεγάλη διαφορά από την αρχή παίζοντας στιγμές - στιγμές εκπληκτικό βόλεϊ που είχε ως αποτέλεσμα την εύκολη επικράτηση με 25 - 12 και 3 - 0 σετ.

Η ομάδα του Πιερικού συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία και στην τελική φάση, θέλοντας να τερματίσει στην πρώτη θέση και να κατακτήσει το πρωτάθλημα γυναικών ανεβαίνοντας παράλληλα στην Α2 Εθνική κατηγορία. Τα κορίτσια του Πιερικού θέλουν να γράψουν ιστορία όπως και οι άνδρες του Πιερικού που ανέβηκαν στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ο Πιερικός με την άριστη οργάνωση του σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα έχει βάλει τις βάσεις για πολύ υψηλές και μεγάλες επιτυχίες. Ο κόσμος γέμισε το γυμναστήριο στηρίζοντας την προσπάθεια των κοριτσιών του Πιερικού και έδειξε ότι διψάει για μεγάλες διακρίσεις που ο Πιερικός είναι έτοιμος να του τις δώσει. Η τεχνογνωσία τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο από το καταξιωμένο προπονητικό τιμ, συμβάλει επίσης στην δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας σε όλους τους τομείς.

Ο Κ.Σαρρής δήλωσε: "Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την νίκη. Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα όχι την εμφάνιση και συνεχίζουμε με πολύ σκληρή δουλειά να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο ώστε να παίξουμε καλύτερα στην συνέχεια και να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας"

Η σύνθεση:

Τσιουτσιούλη, Παναγιωτίδου Δ., Μπατσίλα, Καραφουλίδου, Παναγιωτίδου Αικ., Γκουτζαμάνη, Κατσίκα, Χαραλαμπίδου, Καλπακίδου, Παπαδοπούλου, Γκουτζιούλη, Καλαϊτζή.

Η βαθμολογία:

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 6 - 0 6

2. ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-3 3

3. ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-3 3

4. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 1-6 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.