Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Νίκη και αυλαία με πρωτιά για τις Γυναίκες του Πιερικού!


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0 (25-13, 25-11, 25-11)

Με νίκη στην αυλαία του πρωταθλήματος συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία οι γυναίκες του Πιερικού καθώς κέρδισαν και την ομάδα των Γιαννιτσών πολύ εύκολα τερματίζοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας μπαίνοντας στα πλέι-οφ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία με το καλύτερο ρεκόρ και από τους δυο ομίλους.

Οι γυναίκες του Πιερικού όπως δείχνει και το σκορ δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα των Γιαννιτσών, αφού κέρδισε και τα τρία σετ πολύ εύκολα. Μπαίνοντας δυνατά από την αρχή και στα τρία σετ, έπαιρνε μεγάλη διαφορά στο σκορ που οδηγήθηκε στην εύκολη επικράτηση και των τριών σετ.

Οι γυναίκες του Πιερικού πέτυχαν τον 1ο στόχο που ήταν η είσοδος στα πλέι-οφ, και συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την υλοποίηση του πολύ υψηλού στόχου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος γυναικών και η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Κατερινιώτικου βόλεϊ .

Οι γυναίκες του Πιερικού ξεκινούν την μεγάλη τους προσπάθεια το Σάββατο 13 Απριλίου στην Κοζάνη με την τοπική ομάδα, και θέλει να κάνει το πρώτο και σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς κάθε αρχή είναι πάντα δύσκολη, όμως η ομάδα του Πιερικού φέτος διαγράφει μια εκπληκτική πορεία και θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Η σύνθεση

Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Παναγιωτίδου, Καραφουλίδου, Χαραλαμπίδου, Καλπακίδου, Κατσίκα, Παπαδοπούλου, Μαυρίδου, Γκουτζιούλη, Μπατσίλα.

Η βαθμολογία

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 27-4 27

2. ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 27-7 27

3. ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 16-16 15

4. ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 15-19 13

5. ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 11 - 24 5

6. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 4-30 -3

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων / νο κιν. 6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.