Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Σ.Φ.Ι.Π.: Με τη γραφίδα της ιστορίας της ΕΤ3



Με αφορμή την ανάληψη (για λογαριασμό της ΕΤ3) από τη εταιρεία οπτικοακουστικών παραγωγών N-ORASIS, της παραγωγής ντοκιμαντέρ με θέμα την Ιστορία της ομάδας του Πιερικού και με τίτλο εργασίας «Με την Γραφίδα της Ιστορίας», της οποίας την δημοσιογραφική έρευνα και αφήγηση έχει αναλάβει ο Βασίλης Μάστορας και τη σκηνοθεσία ο Χρήστος Νικολέρης,

το Δ.Σ του ΣΦΙΠ αποφάσισε:

1. Την αμέριστη συμπαράσταση μας σε όλα τα επίπεδα της συγκεκριμένης παραγωγής.

2. Την παραχώρηση αφιλοκερδώς (όπως επιτάσσουν άλλωστε οι καταστατικοί σκοποί του Συλλόγου μας) του αρχειακού υλικού από την συλλογή μας, για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ.

Ευκαιρίας δοθείσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και πάλι τα μέλη μας και όσους παλαιμάχους μας παραχώρησαν μέχρι τώρα το αρχειακό υλικό τους, καλούμε δε και προτρέπουμε τους φίλους μας, του συντελεστές της Ιστορίας, τους παλαιούς και νέους οπαδούς του Πιερικού μας που είναι κάτοχοι ανέκδοτου αρχειακού υλικού της ομάδας μας, να το θέσουν στη διάθεση του ΣΦΙΠ, για περαιτέρω αξιοποίηση και ανάδειξη. Η ανάδειξη της της Ιστορίας μας δεν θα τελειώσει με το αφιέρωμα της ΕΤ3. Ας μαζέψουμε υλικό και γι 'άλλα, μελλοντικά αφιερώματα.

Κατερίνη 15 Απριλίου 2013

Για το Δ.Σ. του ΣΦΙΠ
Ο Πρόεδρος - Ο Γ. Γραμματέας
Στέλιος Καραγεώργης -  Γιώργος Λάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.