Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η συνέντευξη τύπου του αγώνα ΑΕΛ-Πιερικός 4-2

Photo αγώνα

Τίμος Καβακάς (προπονητής Λάρισας): «Με το ξεκίνημα του ημιχρόνου είχα δώσει εντολή για δύο αλλαγές. Ο Τάσος Κρητικός και ο Αλεξάντροβιτς ήταν στα αποδυτήρια. Κατά την έξοδο της ομάδας έχουν δηλωθεί οι αλλαγές. Ενημερώνει στη συνέχεια ο Μπλέντι ότι έχει πρόβλημα πριν μπει μέσα ο Παγώνης. Και ο τέταρτος δεν παίρνει την αλλαγή πίσω. Δεν άφησε να μπει ο Παγώνης. Ρωτήσαμε πριν το ημίχρονο αν είστε όλοι καλά και ο Μπλέντι δεν είπε τίποτα. Ο τέταρτος έπρεπε να δώσει την αλλαγή του Αλεξάντροβιτς με τον Παγώνη. Και η στάση του διαιτητή δεν ήταν σωστή γιατί δε μας άφησε περιθώριο να βάλουμε άμεσα τον Δεινόπαπα. Η ομάδα γενικά θα πρέπει να πάρει θέση για όσα γίνονται. Σήμερα επιθετικό φάουλ, δίνει πέναλτι. Και με τον Απόλλωνα τα ίδια και χειρότερα. Και μετά κάνουμε κριτική στους παίκτες και στον προπονητή. Αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Με αυτά που γίνονται ο κόσμος έχει πολύ άσχημη εικόνα για την ομάδα. Δε φταίνε οι παίκτες. Οι διαιτητές θα πρέπει να είναι έτοιμοι σε αυτές τις περιπτώσεις. Και όχι να ξεκινά ο διαιτητής το παιχνίδι με εννέα. Για το παιχνίδι, κερδίσαμε δίκαια. Ήταν ένα ματς που το είχαμε στο πρόγραμμα να το κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαι ευχαριστημένος με βάσει τα όσα έχω στο μυαλό μου για τα επόμενα ματς. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Βέβαια δεχτήκαμε δύο γκολ εύκολα. Το ένα βέβαια ο διαιτητής εφηύρε ένα επιθετικό φάουλ ... πέναλτι. Το δεύτερο είναι πολύ εύκολο. Αλλά αν είναι, να βάζουμε τέσσερα και να τρώμε δύο, ας γίνεται έτσι. Ο τραυματισμός του Μπλέντι είναι πολύ σοβαρός. Στον τετρακέφαλο. Θλάση βαριάς μορφής. Σε ένα ματς το οποίο ήταν κρίσιμο και δε λες ότι έχεις πρόβλημα δείχνει έλλειψη σοβαρότητα. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί εδώ που φτάσαμε. Δε συγχωρούνται αυτά τα λάθη. Ευτυχώς που δε μας κόστισε. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα ».

Γιάννης Συμεωνίδης (βοηθός προπονητή Πιερικού): «Ήρθαμε σήμερα εδώ στην Λάρισα να παίξουμε χωρίς άγχος και να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά ώστε να αξιολογηθούν για τη συνέχεια. Στο πρώτο μέρος σταθήκαμε αρκετά καλά παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στην επανάληψη, έχω την αίσθηση ότι δε βγήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Η ΑΕΛ προηγήθηκε νωρίς, έβαλε άλλα δύο γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Εμείς κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και είδατε ότι όλοι οι παίκτες πήραν τις ευκαιρίες. Αλλά να ξέρουν οι παίκτες ότι αυτές θα είναι περιορισμένες και θα πρέπει να προσέξουν ώστε να τις αρπάξουν από τα μαλλιά. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ και εύχομαι να πετύχει το στόχο της ».

Γιώργος Καρακώστας (παίκτης Λάρισας): «Σήμερα θέλαμε τη νίκη. Τα καταφέραμε συγχαρητήρια σε όλους. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε δύσκολο ματς και πρέπει να κερδίσουμε. Όσο για το πέναλτι, με σπρώχνει, πέφτω κάτω αλλά ήταν επιθετικό φάουλ ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.