Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Βύζας Μεγάρων - Πιερικός 1-1 : Αγνοείται εδώ και 2 μήνες η νίκη...

Photo αρχείου (από τον αγώνα του Α' γύρου στην Κατερίνη)
Ακόμα περισσότερο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία έχασε ο Βύζαντας που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πιερικό. Οι φιλοξενούμενοι αν και παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις προηγήθηκαν στο 8' με τον Μανίκα. Το υπόλοιπο του πρώτου 45λεπτου κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Στην επανάληψη, οι Μεγαρείς ήταν πιο απειλητικοί και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 65' με τον Αρναρέλη, ενώ επτά λεπτά νωρίτερα είχαν και δοκάρι με τον Γκεμίση. Το ντεμπούτο του Μίλτου Γκόφα δεν στέφθηκε με επιτυχία και πλέον, πέρα από τα οικονομικά προβλήματα που είναι τεράστια και αγωνιστικά πλέον η παραμονή του Βύζαντα στην κατηγορία φαντάζει αρκετά δύσκολη μετά τη νέα νίκη του Θρασύβουλου, από τον οποίο πλέον βρίσκεται στο -6.


ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΓΑΡΩΝ)

(65 'Αρναρέλης σουτ - 8' Μανίκας σουτ)

Στο 58 'δοκάρι ο Γκεμίσης

Βύζας Μεγάρων (Μίλτος Γκόφας): Πουρής, Κρολ, Π. Βλάχος, Λιόλιος, Γρομητσάρης, Θ. Βλάχος (86 'Ζάρκος), Σπαγής, Γκεμίσης, Αρναρέλης, Χαρτσιάς (46' Πούρνος), Νικολόπουλος.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Μανίκας (75 'Ανδριόπουλος), Λαζαρίδης, Ντόικιτς, Νίκου, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ίτσιος, Παπατόλιος, Καθάριος (50' λ.τ Σεχολάρι), Ελευθεριάδης (Καραγκούνης 83 ').

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καμπαξής (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχαλίδης (Εύβοιας), Λιανός (Βοιωτίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αρναρέλης - Ελευθεριάδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΠΗΓΗ: milkriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.