Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός Κ. Παπαδόπουλου



Πληροφορήθηκα ότι στην εκπομπή "Η ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ" ο προσκεκλημένος της εκπομπής κ. Κούγιας για μία ακόμη φορά υπερέβη τα όρια που επιβάλλει η ευπρέπεια σε κάθε δημόσιο λόγο και έβαλε κατά δικαίων και αδίκων.

Με ύφος "κρυφομαρτυριάρη" κατακεραύνωσε τον ΠΙΕΡΙΚΟ -αφού δεν είχε την χαρά να τον κερδίσει ούτε πέρσι ούτε φέτος- ότι έχει στον πάγκο του τον Μάκη Σιδηρόπουλο που κατηγορήθηκε στην υπόθεση των προ τριετίας «στημένων» αγώνων. Ποιος τα λέει όλα αυτά; O κ. Κούγιας ο μόνος του οποίου η ομάδα κρίθηκε ένοχη για στήσιμο αγώνα και τις επιβλήθηκε ποινή.

Επιτρέπεται ο κ. Κούγιας να λησμονά οτί ουδείς είναι ένοχος πριν αποφασίσουν τα σχετικά δικαστήρια; Πού είναι τα δόγματα του ποινικού νόμου τον οποίο υπηρετεί; Πού είναι το σύνταγμα, η ΕΣΔΑ, το τεκμήριο της αθωότητας; Τι θέλει να πει ο κ. Κούγιας;

Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανήκει σε εμένα και διοικείται από μένα. Αν κάτι θέλει να πει ο κ Κούγιας να το πει σε εμένα.

Ο κ. Σιδηρόπουλος Μάκης τον οποίο περιβάλλω με απέραντη εμπιστοσύνη είναι καταπληκτικός συνεργάτης, εξαιρετικός οικογενειάρχης, σπουδαίος φίλος μου, είναι Κατερινιώτης και τεχνικός διευθυντής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Πιστεύω ακράδαντα οτί θα απαλλαγεί απο κάθε κατηγορία που τον βαραίνει και στη δική μου συνείδηση ​​μέχρι τουλάχιστον και την απόφαση του δικαστηρίου είναι αθώος.

Ας ασχοληθεί ο κ. Κούγιας με την ομάδα του και τα όποια προβλήματα έχει και ας αφήσει τον ΠΙΕΡΙΚΟ για να ασχοληθούμε εμείς.

Αυτά προς το παρόν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΚΩΝ / ΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.