Κυριακή 14 Απριλίου 2013

FL: Πιερικός - Φωκικός 3-1 : Νίκη για τον Πιερικό μετά από 2 μήνες...

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Νίκησε ο Πιερικός σήμερα το απόγευμα στο Πιερικό Στάδιο με 3-1 τον Φωκικό, σε αγώνα που έγινε στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής της Football League. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 600 φίλαθλοι του Πιερικού, με σχετικά καλές καιρικές συνθήκες.

Ο Πιερικός μπήκε πιο αποφασιστικά στον αγώνα και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 10΄ όταν το γυριστό σουτ του Ιορδανίδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Γεωργίου. Τρεις φάσεις δημιούργησε έπειτα ο Φωκικός στο 12΄, 20΄ και 23΄ με πρωταγωνιστές τους Γκόμεζ και Νάστο, οι οποίοι όμως νικήθηκαν σε ισάριθμες προσπάθειες από τον τερματοφύλακα του Πιερικού, Παπατολίκα. Στο 26΄ ο Αποστολίδης απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα όμως αποκρούστηκε στο "Γ" της εστίας από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 27΄ συρτό σουτ του Καθάριου από καλή θέση, η μπάλα σύριζα άουτ. Στο 29΄ ανάποδο ψαλίδι του Γιαζιτζόγλου, έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή ο Νάστος. Στο 30΄ η εδαφική υπεροχή του Πιερικού καρποφόρησε  όταν η μπάλα μετά από πολύ ωραίο απευθείας φάουλ του Αποστολίδη κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0. Στο 31΄ σουτ του Καραπέτσα για τον Φωκικό, η μπάλα κόρνερ μετά από απόκρουση του Παπατολίκα. Στο 35΄ χαμένο τετ α τετ για τον Πιερικό, μιας και το σουτ του Μανίκα έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Γεωργίου. Τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 40΄ όταν και έγινε η ισοφάριση για τον Φωκικό, όταν μετά από κόρνερ ο Γκόμεζ με σουτ έκανε το 1-1.

Με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου, ο Πιερικός μπήκε και πάλι αποφασισμένος για τη νίκη. Στο 51΄ νέα χαμένη ευκαιρία του Μανίκα, το σουτ του οποίου αποκρούει σε κόρνερ ο Γεωργίου. Στο 53΄ έγινε το 2-1 για τον Πιερικό: μετά από πολύ ωραίο και γρήγορο συνδυασμό των Γιαζιτζόγλου-Μανίκα-Ελευθεριάδη, ο τελευταίος έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και συγχρόνως το 2-1 για την ομάδα μας. Στο 57΄ νέα χαμένη ευκαιρία για τον Μανίκα, το σουτ που έκανε κατέληξε πάλι άουτ. Στο 62΄ σουτ του Παπατόλιου, έδιωξε σε κόρνερ ο πολύ καλός σήμερα Γεωργίου. Στο 75΄ η κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Ευσταθίου κατέληξε άουτ. Στο 80΄ έγινε το 3-1 για τον Πιερικό, όταν ο Γιαζιτζόγλου μετά από πάσα του Μπελόσεβιτς, μπήκε ωραία μέσα στην περιοχή και πλάσαρε εξίσου όμορφα, σκοράροντας και διώχνοντας το άγχος από τους συμπαίκτες του. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, χωρίς κάποια άλλη αξιόλογη ευκαιρία. Νίκη, λοιπόν, για τον Πιερικό μετά από σχεδόν 2 μήνες άτυχων αποτελεσμάτων.


Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Νίκου, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Μανίκας (88΄ Ανδριόπουλος), Καθάριος (76΄ Ιτσιος), Παπατόλιος (89΄ Καραγκούνης).

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Μαρτίνος (74΄ Σουλελές), Χαλούλος, Παπαζούδης (83΄ Εσσόνο), Κωστόπουλος, Λουκίνας, Αλμπέρτο​​, Θέος (58΄ Ευσταθίου), Νάστος, Καραπέτσας, Γκόμεζ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Βαφειάδης (Καρδίτσας), Νιώτη (Τρικάλων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιορδανίδης, Φαμπίνιο / Μαρτίνος, Γκόμεζ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.