Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ασταμάτητο "εξπρές" και στον τελικό οι παγκορασίδες του Πιερικού


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-0 (25-7, 27-14, 25-5)

Ούτε στην τελική φάση δεν σταματά το εξπρές του Πιερικού, αφού στον πρώτο τελικό νίκησε εύκολα την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ κάνοντας το πρώτο βήμα για την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος των παγκορασίδων δημιουργώντας ένα απίστευτο ρεκόρ. Ήδη το φετινό ρεκόρ έχει φτάσει τις 17 νίκες σε 17 αγώνες! και 51-0! σετ.

Η ομάδα μοντέλο του Πιερικού μετά την μεγάλη νίκη της προηγούμενης μέρας στο γυναικείο πρωτάθλημα, πέτυχε ακόμη μία εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων δείχνοντας ότι δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα αυτό. Τα τρομερά "μωρά" του Πιερικού δίδαξαν για ακόμη ένα παιχνίδι πως παίζεται το βόλεϊ υψηλού επιπέδου σε πολύ μικρή ηλικία.



Στο παιχνίδι της Κυριακής το σκορ τα λέει όλα. Και στα 3 σετ οι παίκτριες του Πιερικού έμπαιναν δυνατά στο παιχνίδι, έπαιρναν πολύ μεγάλη διαφορά στο σκορ με αποτέλεσμα την πολύ εύκολη επικράτηση και στα τρία σετ.

Ο Κ. Σαρρής χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στην διάθεσή του. Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας όσο χρειάστηκε, χωρίς να φορτσάρουν, πέτυχαν μια εύκολη και καθαρή νίκη πετυχαίνοντας έτσι τον πρώτο στόχο και ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην τελική φάση.

Η ομάδα του Πιερικού δείχνει για ακόμη μια φορά την άριστη δουλειά που γίνεται σε όλο το τμήμα του Πιερικού, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό, σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα δείχνοντας μια πρότυπη λειτουργία που φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ήδη οι κορασίδες θα συμμετέχουν στην Β φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος ως πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΜ, οι παγκορασίδες οδεύουν ολοταχώς για την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ οι γυναίκες βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της τελικής φάσης που οδηγεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ο Κ. Σαρρής δήλωσε: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτά τα τρομερά κορίτσια. Τα αποτελέσματα που έχουν φέρει μιλούν από μόνα τους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με πολλή και σκληρή δουλειά για την επίτευξη του στόχου μας."

Η σύνθεση

Τσιουτσιούλη, Μπατσίλα, Κωνσταντινίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Θεοδώρου, Θεοχαροπούλου, Σουλή.

Η βαθμολογία

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 3-0 2

2. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 0-3 1

3. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 0-0 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.