Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

52 χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ! Χρόνια πολλά!

Κοινή ανακοίνωση από Pierikos24 Blog και PierikosFans Blog...

Γεννήθηκες μέσα από μια συγχώνευση. Το 1961. Έκανες την πρώτη σου προπόνηση (ανεπίσημη) στις 11 Απριλίου εκείνου του έτους. Οι προγονοί σου, Μέγας Αλέξανδρος και Όλυμπος, άξιοι γονείς σου. Σου έδωσαν όλα τα εφόδια να πρωταγωνιστήσεις αιώνια. Άρπαξες την ευκαιρία! Ήσουν πρωτοπόρος σε σχέση με τις άλλες επαρχιακές ομάδες. Σύντομα έγινες ο φόβος και ο τρόμος όλου του ποδοσφαιρικού κατεστημένου των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Οι αντίπαλοι μαρτυρούσαν για να σου πάρουν έστω μια ισοπαλία. Μέσα σε έναν σχεδόν χρόνο μόλις από την ίδρυσή σου, κατάφερες να ανέβεις στα μεγάλα σαλόνια και να μείνεις εκεί για μια δεκαετία συνεχόμενα.

Σε πολέμησε το σύμπαν για να σε ρίξει... Δεν τα κατάφεραν, άντεξες! Έφτασες το 1963 στο τελικό κυπέλλου Ελλάδος, όπου σε αδίκησαν κατάφωρα. Δεν το έβαλες κάτω. Έφτασες 2 φορές σε ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδος, όπου και πάλι σε κόντραραν με ύπουλο τρόπο. Έπαιξες στην Ευρώπη! Παίκτες σου αγωνίστηκαν ως βασικοί με την Εθνική Ελλάδος για χρόνια. Έκανες μια μικρή κάμψη, όμως και πάλι επανήλθες εκεί όπου άξιζες... Τα χρόνια περνούσαν, το ποδόσφαιρο άλλαζε, τα συμφέροντα πολλά. Σε ρίξανε στο τοπικό με το έτσι θέλω. Και πάλι αναγεννήθηκες μέσα από την τέφρα σου, χωρίς καμιά απολύτως βοήθεια. Επέστρεψες με τις δυνάμεις σου στους μεγάλους! Έμεινες μόνο για έναν χρόνο (1984-85). Τελευταία σου αναλαμπή τη διετία 1991-93. Από τότε η θέση σου στην Α΄ Εθνική περιμένει καρτερικά να ξανακαθίσεις πάνω της! Το χρώμα σου μοναδικό και πρωτοπόρο: το Λευκό! Οι χιλιάδες φίλαθλοι σου και οπαδοί σου δε σε άφησαν μόνο σου ποτέ, δεν θα σε αφήσουν ποτέ μόνο σου.
Όσες πίκρες κι αν γεύτηκαν τα τελευταία κυρίως χρόνια, δεν πτοούνται! Θα βρίσκονται πάντα εκεί δίπλα σου, στο πλευρό σου, να σου τραγουδούν και να σε αποθεώνουν.


52 Χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ !


Keep the Faith! 

1961...........2013...........
Η ιστορία συνεχίζεται!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.