Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αιγάλεω - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στην Αθήνα (Photos προετοιμασίας)


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στην Αθήνα, στις 5,00 μμ.

Λ. Χατζηκυριακίδης: «Ο Πιερικός Αρχέλαος, αυτή η ιστορική ομάδα, με βάση την πορεία του στο δεύτερο γύρο, αξίζει και πρέπει να μείνει στην κατηγορία».

Για την Αθήνα αναχωρεί το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου για να αντιμετωπίσει, στον προτελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, την ομάδα του Αιγάλεω.

Η γηπεδούχος μάλλον είναι αδιάφορη για τη βαθμολογική της τρίτη θέση, αφού δεν έχει ελπίδες για άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Πολλές ελπίδες για την παραμονή στη Β εθνική έχει όμως ο Πιερικός Αρχέλαος, αφού χρειάζεται μία νίκη.

Γι αυτή τη νίκη είναι αποφασισμένη να αγωνισθεί η ομάδα της Κατερίνης που το σερί των νικηφόρων παιχνιδιών σταμάτησε με τον πρωτοπόρο Φίλιππο Βεροίας, σε ένα παιχνίδι που η εξέλιξή του έδειχνε ότι θα κατέληγε με ένα ακόμη θετικό και σωτήριο αποτέλεσμα, αλλά ...

Ο Πιερικός Αρχέλαος που προετοιμάζεται εντατικά για τον αγώνα με το Αιγάλεω θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, πράγμα που δηλώνουν όλοι οι παίκτες του οι οποίοι πρέπει για μια ακόμη φορά να πάρουν μέρος σε μια ... μάχη που, πάση θυσία, πρέπει να βγουν νικητές.

Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχελάου www.pierikosbc.gr δήλωσε: «Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, καθώς και σε μια από τις καλύτερες έδρες. Προετοιμαζόμαστε όσο γίνεται καλύτερα, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Έχουμε προβλήματα στην προετοιμασία μας, αφού οι Ασημάκης και Ταμουρίδης σήμερα μπήκαν στο γήπεδο. Εμείς κυνηγάμε μια νίκη στα επόμενα παιχνίδια για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Οι παίκτες το έχουν συνειδητοποιήσει αυτό και με πίστη και ομαδική αντίδραση, θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε. Ο Πιερικός Αρχέλαος, αυτή η ιστορική ομάδα, με βάση την πορεία του στο δεύτερο γύρο, αξίζει και πρέπει να μείνει στην κατηγορία ».

* Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Παντελίδης και Δαρλαμήτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.