Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Φιλικός αγώνας του Πιερικού Αρχελάου με τις ακαδημίες μπάσκετ της Αναγέννησης Λιτοχώρου


Τα τμήματα 2004-5 και 2005-6 των ακαδημιών μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταδίου "ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ", στο Λιτόχωρο. Στον φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε πήραν μέρος τριάντα μικροί αθλητές μας οι οποίοι εντυπωσίασαν το κοινό με τις επιδόσεις τους.

Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί θερμά τις ακαδημίες μπάσκετ της Αναγέννησης Λιτοχώρου και υπόσχεται να ανταποδώσει σύντομα τη ζεστή φιλοξενία τους. Ένα μεγάλο μπράβο και στους γονείς των μικρών αθλητών, οι οποίοι παρά το δύσκολο της ώρας και των καιρικών συνθηκών, φάνηκαν συνεπείς για ακόμη μια φορά και στήριξαν την προσπάθεια όλων.

Τέλος, την ικανοποίησή της εξέφρασε και η υπεύθυνη της αποστολής και προπονήτρια της ακαδημίας του Πιερικού Αρχελάου Σέβη Αβουρδιάδου, ​​η οποία δηλώνει και τον ενθουσιασμό της για την απόδοση των παιδιών, καθώς και για το αγκάλιασμα τον γονέων στις προσπάθειες της ακαδημίας.

Φωτογραφίες και βίντεο στo youtube: https://www.youtube.com/watch?v=0Up_3xqTE5U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.