Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Λ. Χατζηκυριακίδης: "Κερδίσαμε ένα μεγάλο στοίχημα στον Πιερικό!"


Έχοντας το πιο νεανικό ρόστερ της κατηγορίας με μέσο όρο κάτω των 20 ετών και με τους περισσότερους παίκτες να προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, ο Πιερικός κατάφερε να διατηρηθεί στη Β 'εθνική στον όμιλο του Βορρά.
Ο τεχνικός της ομάδας, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) "για την πιο δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει ποτέ στην καριέρα του".

Για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αιγάλεω:
"Μετά το ματς με την Βέροια, στο οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες είπαμε ότι έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς που καθορίζουν την επιβίωση της ομάδας. Η εβδομάδα που προηγήθηκε του ματς ήταν δύσκολη και πιεστική. Δουλέψαμε σκληρά γνωρίζοντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με προσωπικότητες όπως οι Μίχαλος, Καράβολας, με ιστορία, κόσμο και καλοδουλεμένη. Ήμασταν αναγκασμένοι παρά τις δυσκολίες να πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να τα δώσουμε όλα και να ακολουθήσουμε το πλάνο που είχαμε με πολλές άμυνες προσαρμογής. Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε και στα τελευταία λεπτά παρουσιαστήκαμε πιο αποφασιστικοί, συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι καταφέρνοντας να πάρουμε μία καθαρή νίκη. Έγινε ένα δυνατό ματς που έπεφταν κορμιά Εκτός του αγωνιστικού κομματιού είχαμε μία άριστη συμπεριφορά από όλους τους ανθρώπους του Αιγάλεω που μας ανταπέδωσαν την καλή φιλοξενία του πρώτου γύρου".

Για την παραμονή της ομάδας στη Β 'εθνική:
"Πάγια φιλοσοφία μου είναι ότι η παραμονή μίας ομάδας στην εκάστοτε κατηγορία δεν αποτελεί επιτυχία αλλά έναν στόχο που επιτεύχθηκε. Στη φετινή σεζόν η επιτυχία ήταν ότι πολλά παιδιά που αγωνιστικά ήταν νεογνά, χωρίς παραστάσεις πρωταθλητισμού, πλέον έγιναν άντρες. Αυτό για εμένα και τη διοίκηση ήταν ένα προσωπικό στοίχημα που κερδίσαμε ".

Για την πορεία που είχε ο Πιερικός μέσα στη σεζόν:
"Η συνεργασία μου με τον Πιερικό ήταν από τις πιο δύσκολες δουλειές που έχω αναλάβει, καθώς υπήρχε μία ομάδα με μικρό ρόστερ, ανομοιογενές σύνολο, αθλητές με μικρή εμπειρία, που φτιάχτηκε αργά και με βαριά καρδιά μετά την πτώση από την Α2. Ο προηγούμενος κόουτς, Αστέριος Καλύβας, προσπάθησε πολύ για να καταφέρει να βάλει την ομάδα σε έναν καλό δρόμο.
Μέσα στη σεζόν τα παιδιά άρχισαν να αποκτούν ομοιογένεια και έδειχναν ότι μπορούν να κάνουν κάτι, όμως σε εκείνο το σημείο ήρθαν δύο τραυματισμοί (Δεληγιώργης, Γκαβανόπουλος) που μας πήγαν πίσω μικραίνοντας ακόμα περισσότερο το ρόστερ. Κόντρα στον Ηρακλή κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι. Μετά από εκείνο το παιχνίδι είπαμε ότι βάζουμε μία κόκκινη γραμμή κι από εδώ και πέρα ​​όποιος θέλει να μας κερδίσει θα πρέπει να μοχθεί πολύ. Στο δεύτερο γύρο κάναμε πορεία πρωταθλητισμού κερδίζοντας τέσσερα εκτός έδρας ματς και αντιπάλους που είχαμε ίδιους στόχους. Σε κάθε αγώνα δίναμε τον καλύτερο μας εαυτό και με βάση την άμυνα κάναμε μεγάλες νίκες" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.