Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

H συνέντευξη τύπου του αγώνα Πανσερραϊκός-Πιερικός 3-0


Mιχάλης Γρηγορίου (προπονητής Πανσερραϊκού): «Συγχαρητήρια στην ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον Σάκη Αναστασιάδη για το πολύ καλό έργο που δείχνει. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι το παρόν και το μέλλον του Πανσερραϊκού. Όσο για το παιχνίδι, είχαμε πει πως για να έχει αντίκρισμα η σπουδαία νίκη που πετύχαμε στον Απόλλωνα, θα πρέπει να κερδίσουμε τον Πιερικό. Από την αρχή του αγώνα μπήκαμε δυνατά, στο α 'ημίχρονο καταφέραμε να πετύχουμε γκολ, διώξαμε το άγχος και είχαμε αρκετές τελικές προσπάθειες. Συνεχίζουμε έτσι και θα δούμε στις 26 Μαΐου που θα είμαστε. Δεν διαφοροποιούμε κάτι. Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους. Εμείς λόγω του πένθους που έχουμε δεν μας επιτρέπει οποιαδήποτε γιορτή και αφιερώνουμε άλλη μια νίκη μας στον πρόεδρό μας και στην οικογένειά του ».

Γιάννης Συμεωνίδης (Βοηθός προπ Πιερικού.): «Γνωρίζαμε ότι ο Πανσερραϊκός έχει το βαθμολογικό κίνητρο στο σημερινό ματς και εμείς ήμασταν βαθμολογικά αδιάφοροι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε και αγωνιστικά αδιάφοροι. Εκπροσωπούμε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και ο καθένας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του φορώντας την φανέλα του Πιερικού. Σήμερα μείναμε ευχαριστημένοι μόνο από 2-3 ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό και στον Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος είναι από τους εξελίξιμους προπονητές ».

Στέργιος Τσιμίκας (Παίκτης Πανσερραϊκού): «Το μόνο που θέλαμε σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο με την εικόνα μας. Πετύχαμε γκολ στο α 'ημίχρονο και όλα έγιναν πιο εύκολα για μας στην συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Πιερικό ».

Serressport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.