Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Πιερικός - Καλλιθέα 1-1

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Σ' ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, τουλάχιστον για την ομάδα του Πιερικού, Πιερικός και Καλλιθέα μοιράστηκαν τους βαθμούς, σ' έναν αγώνα στον οποίο ο Πιερικός θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Με το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα, η Καλλιθέα μπήκε πιο δυνατά στο ματς κι αφού έχασε τεράστια ευκαιρία στο 5' με τον Μαρουκάκη, στο 11ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με υποδειγματικό πλασέ του Ντακόλ για το 0-1. Όμως 9 λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, ο Μιχελής έκανε κακή εκτίμηση στην απόκρουση και από κοντά ο Ντόικιτς πήρε το "ριμπάουντ" για να ισοφαρίσει στο 20ο λεπτό σε 1-1. Από εκεί και μετά το πρώτο ημίχρονο κύλισε μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες για να προηγηθεί (με κορυφαία αυτή στο 64' με τον Αποστολίδη να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού και πέρασε κόρνερ) χωρίς όμως να καταφέρει να βάλει την μπάλα στο πλεκτό. Επόμενο ματς του Πιερικού με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Λαζαρίδης (79' Νίκου), Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο, Καραγκούνης (65' Ανδριόπουλος), Παπατόλιος (79' Ίτσιος), Μανίκας, Γιαζιτζόγλου.
Καλλιθέα (Λύσανδρος Γεωργαμλής):
Μιχελής, Ρουσάκης, Χατζόπουλος, Ντακόλ, Χριστοφιλέας, Φαγιέ (85' Σταύρου), Τρεκαρίτσι (58' Ματσούκας), Φερέιρα, Κατσικογιάννης (69' Σίλβα), Μαρουκάκης, Βιγιαρέχο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τερετίδης (Καβάλας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Σίπκας, Μιχαλόγλου Άγγελος (Πέλλας)  
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιορδανίδης - Χριστοφιλέας, Ρουσάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

 * Το Pierikos24 Blog βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο ως το μοναδικό σάιτ που σας μεταφέρει εικόνες και βίντεο μέσα από τις κερκίδες, χωρίς κανένα επαγγελματικό μέσο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.