Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Εργοτέλης-Πιερικός 2-1 : Ήττα με ψηλά το κεφάλι!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Photo από την προθέρμανση των 2 ομάδων.
Ήττα με ψηλά το κεφάλι σήμερα για τον Πιερικό στο Ηράκλειο της Κρήτης, κι αυτό το λέμε καθώς παρά τις πολλές βασικές απουσίες παικτών, η ομάδα μας κατάφερε να κοντράρει στα ίσια έναν ποιοτικότερο αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται μάλιστα στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 800 θεατές των γηπεδούχων, οι οποίοι είδαν τον Εργοτέλη να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει την 1η ευκαιρία στο 3' με τον Ζαχόρα. Στο 10' έγινε το 1-0 από τον Λαμπίν με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Χαντί. Έπειτα ο Πιερικός ανέβασε ρυθμό και πίεσε για να ισοφαρίσει. Έχασε τις πρώτες καλές ευκαιρίες στο 17' και το 21' με τον Ελευθεριάδη και τον Καθάριο αντίστοιχα, ενώ στο 28' ο Βασιλειάδης έδιωξε σουτ του Ρομάνο. Τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 45' όταν κεφαλιά του Ρομάνο πέρασε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε και πάλι καλύτερα και έκανε το 2-0 στο 55' με τον Ρομάνο (κοντινό πλασέ). Έπειτα ο ρυθμός έπεσε, ώσπου στο 81' ο Αποστολίδης εξαπέλυσε μακρινό δυνατό σουτ κάνοντας με πολύ ωραίο τρόπο το 2-1 για τον Πιερικό. Κι ενώ ο Πιερικός ήταν έτοιμος να τα δώσει όλα για την ισοφάριση, ο διαιτητής έδωσε μέσα σε 1' δύο κίτρινες κάρτες στον Αποστολίδη για διαμαρτυρία, με αποτέλεσμα ο σκόρερ του Πιερικού να αποβληθεί. Κάπως έτσι τέλειωσε το παιχνίδι με τον Πιερικό να έχει παράπονα για την διαιτησία. Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Τετάρτη στις 15:00 με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Πιερικό Στάδιο.


Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Γεωργίου (46 'Πίτσος), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Μπουχαλάκης, Ρομάνο (77' Μπρούνο), Ουέλινγκτον, Χαντί, Ζάχορα, Λαμπίν (55 'Κοζορώνης).

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Νίκου, Ντόικιτς, Πολίτης, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Παπατόλιος (79 'Παναγιωτίδης), Καθάριος (79' Ιτσιος), Μπελόσεβιτς, Καραγκούνης (64 'Σεχολάρι), Ελευθεριάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βάντσης, Χατζηνάκος (Δράμας)
KIΤΡΙΝΕΣ: Τζανακάκης, Χαντί - Ντόικιτς, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 88 'Αποστολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.