Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Πιερικός - Α.Ε.Π. Ηρακλής 0-1 : Κολλημένος στην μετριότητα και πάλι ο Πιερικός...

                                                      Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Για άλλο ένα ματς ο Πιερικός ήταν βουτηγμένος στην μετριότητα κι αν άφηνε καλές εντυπώσεις μέχρι πρότινος, τις τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να χαλάσει και πάλι την εικόνα αυτή. Σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, η Α.Ε.Π Ηρακλής στάθηκε πιο εύστοχη και κατάφερε να πάρει γι' αυτήν ένα πολύ σημαντικό διπλό, στην προσπάθεια ανόδου. Αναλυτικά το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με πάθος και αγωνιστικότητα και από τις δύο ομάδες, χωρίς ωστόσο να γίνουν ευκαιρίες άξιες λόγου στο πρώτο 20λεπτο. Στην συνέχεια η Α.Ε.Π Ηρακλής ανέβασε απόδοση χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, ενώ ο Πιερικός κυρίως με σέντρες προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Χουάντερσον. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Α.Ε.Π Ηρακλής να μπαίνει πιο δυνατά, καταφέρνοντας να προηγηθεί κι όλας στο 58' με κεφαλιά του Στεφανίδη. Ο Πιερικός στην συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου πήρε πρωτοβουλίες χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει το στόχο. Έτσι έρχεται για τον Πιερικό άλλη μία ήττα που τον κρατάει κολλημένο στους 30 βαθμούς. Επόμενος αγώνας στην Μυτιλήνη και στην πολύ δύσκολη έδρα της Καλλονής.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (81' Σεχολάρι), Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Καθάριος (69' Πολίτης), Μπελόσεβιτς (39' Μανίκας), Ντάνι. 

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου):
Χουάντερσον, Χ. Παληγεώργος, Λόπεζ, Νατσούρας, Σαββίδης, Ισαάκ (55' Κιρόφσκι), Γεωργίου (81' Τσερκέζος), Σουλίδης (68' Σιατραβάνης), Ουκάρ, Τάι, Στεφανίδης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελεμίδης (Πέλλας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίτσης, Χούσκογλου (Θράκης)  

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φαμπίνιο, Ιορδανίδης - Χουάντερσον  
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.