Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Δηλώσεις του τεχνικού team του Πιερικού Αρχελάου μετά τη νίκη με το Ανατόλια


Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της πόλης μας για τη συμπαράσταση και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το μεστό, ώριμο και αποτελεσματικό παιχνίδι που έκαναν»

Χρήστος Ξηρομερίτης:
«Κάναμε μια μεγάλη νίκη τόσο σε εύρος, όσο και σε σημασία»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Ανατόλια που έγινε στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο βοηθός του Χρήστος Ξηρομερίτης στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη που σε συνδυασμό με την κάλυψη της διαφοράς του πρώτου γύρου, μας δίνει βάσιμες ελπίδες για την εκπλήρωση του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα και πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Το ευτύχημα είναι ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της πόλης μας για τη συμπαράσταση και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το μεστό, ώριμο και αποτελεσματικό παιχνίδι που έκαναν. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη αυτή σε έναν παίκτη της ομάδας μας, τον Στάθη τον Ταμουρίδη για την καθημερινή προσπάθεια που κάνει τόσο στο γήπεδο, όσο και για την απόσταση που διανύει κάθε μέρα για να έρθει στην προπόνηση και ενώ η συμμετοχή του είναι μικρή, ουδέποτε παραπονέθηκε και δεν έβαλε το εγώ του πάνω από την ομάδα, σε αντίθεση με άλλους παίκτες που παρά το ότι η ομάδα στήριξε τη χρονιά πάνω τους, προτίμησαν να έχουν το εγώ τους πάνω από αυτήν. Εμείς προχωράμε και έχουμε ήδη το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο όπως τα προηγούμενα, όπως και αυτά που ακολουθούν, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και δύσκολο».

Χρήστος Ξηρομερίτης - βοηθός προπονητή Πιερικού Αρχελάου: «Κάναμε μια μεγάλη νίκη τόσο σε εύρος, όσο και σε σημασία απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε τον ίδιο στόχο με εμάς. Σίγουρα υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να μην επαναπαυθούμε, καθώς η παραμονή μας δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Είναι όμως σημαντικό το ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.