Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

M. Σακελλαρίου: "Πιστεύουμε στο διπλό κόντρα στο Μαρούσι!"


Η νίκη επί της ΜΕΝΤ μπορεί να διατήρησε τον Πιερικό Αρχέλαο "ζωντανό" στη μάχη της σωτηρίας, αλλά για να καταφέρει η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία πρέπει να κάνει μικρές υπερβάσεις. Με πρώτη και καλύτερη αυτή κόντρα στο Μαρούσι, με το οποίο κοντράρεται το προσεχές Σάββατο.

Οι "μελανόλευκοι" ταξιδεύουν στην Αθήνα με την αποστολή να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Πρόκειται, άλλωστε, για ακόμα έναν "τελικό", όπως δήλωσε στο basketblog.gr ο Μάριος Σακελλαρίου.

"Είναι τελικός αυτό το ματς, όπως όλα τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος της σεζόν. Πιστεύουμε πολύ στη νίκη. Με τις κατάλληλες οδηγίες από τον προπονητή μας θα διεκδικήσουμε το" διπλό ", δήλωσε αρχικά ο γκαρντ του Πιερικού Αρχέλαου, για να συνεχίσει αναφερόμενος στην εύκολη επικράτηση απέναντι στη ΜΕΝΤ: "Η αλήθεια είναι ότι αν δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι δεν θα ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα. Είδαμε πολύ σοβαρά το παιχνίδι και το κάναμε να φανεί εύκολο. Η ΜΕΝΤ έχει μεγάλες απουσίες και αυτό φάνηκε ».

Όσο για τη μάχη της «ουράς», ο Μάριος Σακελλαρίου υποστήριξε:. ". Παρά τα όσα δείχνει η βαθμολογία, πιστεύω πως οι ομάδες, πλην Ηρακλή και Φίλιππου Βέροιας, είναι ισάξιες Ουσιαστικά κυνηγάμε το Ανατόλια Είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος, εκτός απροόπτου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στοχεύουμε μόνο σε αυτή την ομάδα. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.