Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

FL Νέων: AEΠ Ηρακλής (U20) - ΣΦΚ Πιερικός (U20) 3-2

Photo αρχείου

Απρόσμενη ήττα υπέστη η ομάδα Νέων του Πιερικού, αφού στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να κερδίζει 0-2 αλλά όλα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι κερδίζοντας με 3-2. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Μίκρας στις 13,00 το πρωί του Σαββάτου. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Πιερικό, ο οποίος έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Καρτσαμπά στο 10 'και τον Νούλα στο 20'.
Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε το χεράκι του και έσπρωξε την ομάδα της ΑΕΠ Ηρακλής στη νίκη, αφού έκλεισε την ομάδα του Πιερικού στα καρέ της με αλλεπάλληλα φάουλ που έδινε υπέρ των γηπεδούχων. Έτσι η ΑΕΠ Ηρακλής κατάφερε και ανέτρεψε το εις βάρος σκορ σε 3-2 με γκολ του Μαυρίδη στο 65' και ο Σαράφογλου με 2 γκολ στο 74' και 78'  διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παγώνης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Τσακίρης, Σαράφογλου, Μαυρίδης, Λαβιδάς, Σταφυλίδης («Θόρια - 82 '46 Καμήλαλης), Λέκος, Φεντάνης, Αποστολίδης (46' Κυρικτσης), Στεφανίδης

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μυστακίδης): Τσιλεγκερίδης, Παναγιωτίδης Γ. (83 Τόσκας), Καλαϊτζής, Μπαμίχας, Καρτσάμπας (75' Γεωργιάδης), Τσιώμης, Παναγιωτίδης Α., Μιχαηλίδης, Νούλας (70' Ερμάλ), Δαλαμήτρας, Γκβαζάβα

Ρεπορτάζ: Θ. Τζήμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.