Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

EΠΣΠ: Παιδικό Πιερικού - Παιδικό ΑΕ Ποντίων 0-3


Ηττήθηκε με 3-0 το Παιδικό του Πιερικού. Σε ένα παιχνίδι που ο διαιτητής είχε τον κύριο ρόλο, καθώς ήταν ουσιαστικά ο 12ος παίκτης της ΑΕ Ποντίων, σφυρίζοντας πάνω από 20 φάουλ για την ΑΕΠ, ενώ το 90% ήταν ολοκάθαρα μαρκαρίσματα. Το σκορ άνοιξε στο 4 'ο Παγώνης με μια σέντρα, που από τον αέρα, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Το 2-0, 10 λεπτά αργότερα, από τον Λιπιρίδη, μετά από μια συρτή σέντρα, εκτός γηπέδου, φυσικά ο διαιτητής και ο βοηθός του δεν είδαν τίποτα. 3-0 με πέναλτι του Πιατίδη, πέναλτι που κερδήθηκε με εκπληκτική βουτιά δυο μέτρων, ο διαιτητής μάλλον είδε πως τον έσπρωξε όλη η ομάδα του Πιερικού. Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Πιερικού προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι, εξίσου και η ομάδα της ΑΕ ποντίων, η ομάδα του διαιτητή. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Πιερικού, έφυγαν με ψηλά το κεφάλι!

Συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΕ Ποντίων, εννοώ ομάδα του διαιτητή.
Και να μην ξεχάσουμε και την κόκκινη στον Παπαδημητρίου, o οποίος διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι, στο οποίο ο παίκτης της ΑΕ Ποντίων πιάνει την μπάλα με το χέρι λες και κάνει καρφί, ο διαιτητής μπροστά, αλλά φυσικά, δεν είδε τίποτα. Γιατί όμως κόκκινη, η διαμαρτυρία είναι κίτρινη, όμως ποια διαμαρτυρία "πέναλτι είναι" είπε ο Παπαδημητρίου. Συγχαρητήρια και πάλι!
Και τέλος μην ξεχάσουμε την συνομιλία με τον προπονητή της ΑΕ Ποντίων
Προπονητής ΑΕΠ: Ρε ρεφ φάουλ είναιιιιι...
Διαιτητής: Τι άλλο να σου δώσω??? (Χαμηλόφωνα, αλλά δεν ήξερε ότι ήταν παίκτης του Πιερικού από πίσω).

Καλή συνέχεια στα παιδιά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.