Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Το γυμνάσιο Σμίνθης Ξάνθης στον αγώνα με τη ΜΕΝΤ


Στις κερκίδες για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΜΕΝΤ ήταν -και στήριζαν τον Πιερικό Αρχέλαο- και σαράντα περίπου μαθητές του γυμνασίου Σμίνθης από την Ξάνθη. Γυμνασιάρχης στο σχολείο αυτό είναι ο πατέρας του καλαθοσφαιριστή Απόλλωνα Δεληγιώργη, Κώστας Δεληγιώργης ο οποίος μετά τον αγώνα έκανε την παρακάτω δήλωση:

Δεληγιώργης Κωνσταντίνος - διευθυντής γυμνασίου Σμίνθης Ξάνθης: «Επιστρέφοντας από την τετραήμερη εκδρομή στην Αθήνα στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού προγράμματος, θεωρήσαμε καλό να έρθουν και οι μαθητές μας σε αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι του Πιερικού Αρχελάου με τη ΜΕΝΤ. Γνωρίζοντας ότι εδώ αγωνίζεται και ο γιος μου, ο Απόλλωνας, με παρότρυναν να κάνουμε μια στάση για να ενισχύσουμε και εμείς την προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου. Βλέπουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα εδώ και ο γιος μου είναι πολύ ευχαριστημένος γιατί από την πρώτη στιγμή ο κόσμος τον αγκάλιασε. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν βλέποντας ένα πολύ καλό παιχνίδι και θέλω να πω ότι η ομάδα της Κατερίνης έπρεπε να ήταν πολύ ψηλά, γιατί πραγματικά το αξίζει ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.