Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Συμεωνίδης : "Αυτές οι εμφανίσεις πρέπει να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια" - Όλη η συνέντευξη τύπου


O Γιάννης Συμεωνίδης στην συνέντευξη τύπου δήλωσε : "Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν σήμερα, είχαν πραγματικά φανταστική απόδοση, έκαναν κατάθεση ψυχής. Με τέτοιες εμφανίσεις πιστεύω ότι ο κόσμος θα επιστρέψει γρήγορα στο γήπεδο. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες, δημιουργήσαμε κλασικές φάσεις τόσο στο α' όσο και στο β' μέρος και νομίζω ότι αν κάποιος ουδέτερος έβλεπε το παιχνίδι θα θεωρούσε ότι ο Πιερικός είναι η ομάδα που βρίσκεται ψηλά στον πίνακα. Αυτές οι εμφανίσεις πρέπει να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια. Θέλουμε έτσι την ομάδα, να παίζει με δύναμη και πάθος και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή Ψαχνών και να πετύχει τους στόχους του, όσο για μας, εύχομαι τα καλύτερα".

Ο Αλέξανδρος Σεχολάρι πρόσθεσε : "Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την καλή εμφάνιση που κάναμε. Δυστυχώς δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος με δύο ευκαιρίες ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ στο α' μέρος. Στο β' μέρος δεν υπήρχε άλλη ομάδα στο γήπεδο εκτός από τον Πιερικό. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά, δείξαμε πάθος, θέληση και διάθεση. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε και εκτός έδρας. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή Ψαχνών". 

Γιώργος Βαζάκας (προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών): "Ήλθαμε σε μια έδρα με στόχο να κερδίσουμε αλλά δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Ο Πιερικός έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει και μπορούσε να κερδίσει. Πρώτη φορά έχω παράπονα από ορισμένους παίκτες μου. Όταν μια ομάδα κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να "πέφτουν κορμιά", δε με πειράζουν οι λάθος πάσες αλλά με ενδιαφέρει η διάθεση. Εκεί δε συμβιβάζομαι. Σήμερα χάσαμε την "ταυτότητά" μας που είχαμε ως ομάδα. Δεν ήμασταν αυτό που με αντιπροσωπεύει. Ο Πιερικός ήταν η μοναδική ομάδα που μας έκανε τόσες φάσεις. Συγχαρητήρια στον Πιερικό, είχε μια ομάδα που παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Εμείς πρέπει να ξυπνήσουμε, να συνελθουμε εν όψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή, που είναι για μας "τελικός". Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς για να παραμείνουμε ψηλά στην κατηγορία".

Παύλος Βαγγελής (ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ψαχνών): "Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι το οποίο θέλαμε να κερδίσουμε μιας και προερχόμασταν από το άτυχο αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα. Μέχρι κάποιο σημείο το κρατούσαμε, όμως ο Πιερικός ήταν καλύτερος και δυστυχώς δεν καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Πιερικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.