Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Κριτική του αγώνα Πιερικός Αρχέλαος - Ανατόλια 82-58


Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο Πιερικός Αρχέλαος έδειξε χαρακτήρα πολύ καλής ομάδος και συνέτριψε τα Ανατόλια με 82-58 σε έναν αγώνα ντέρμπι για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου έχοντας την ολόθερμη και αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων τους ανέβαζαν με την πάροδο του χρόνου στροφές και μετέτρεψαν σε υγιεινό περίπατο, έναν καθοριστικό αγώνα, που ίσως αποδειχτεί κλειδί για την οριστική σωτηρία.

Από το πρώτο δεκάλεπτο, ο Πιερικός Αρχέλαος πήρε κεφάλι στο σκορ και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ανάγκασε την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης σε παθητικό ρόλο αυξάνοντας τη διαφορά.

Η ψαλίδα του σκορ άνοιξε στο τρίτο δεκάλεπτο, ξεπερνώντας τους 20 πόντους και το παιχνίδι πλέον ήταν ένας μονόλογος για τους Κατερινιώτες.

Οι νεαροί παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου, έδειξαν για μια ακόμη αγωνιστική πάρα πολύ καλή συμπεριφορά, ήταν σχεδόν αλάνθαστοι και πήραν δίκαια το ροζ φύλλο της συνάντησης.

Το σκορ αυτό υπερκαλύπτει τη διαφορά των οκτώ πόντων στο παιχνίδι που έγινε στην έδρα των φιλοξενούμενων.

Ο Πιερικός Αρχέλαος βαδίζει πλέον σταθερά προς την οριστική σωτηρία του και αναμένεται να έχει συνέχεια η υπερπροσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του τέσσερις αγωνιστικές πριν το κλείσιμο της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.