Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Πιερικός Αρχέλαος: Η υπέρβαση πριν την... ΥΠΕΡΒΑΣΗ!


Την υπέρβαση που αναζητούσε εδώ και αρκετό καιρό έκανε το Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος επικρατώντας του Αμαρουσίου με 74-55 στην Αθήνα. Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη πήρε το "διπλό" σε μία πολύ δύσκολη έδρα αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Η εκτός έδρας νίκη των "μελανόλευκων" μπορεί να τους έδωσε ένα υπερπολύτιμο δίποντο, δεν τους έφερε, όμως, πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού καθώς την ίδια ώρα το Ανατόλια επιβλήθηκε του Ιωνικού Ιωνίας (81-74) με αποτέλεσμα να διατηρηθεί στο +1 από την ομάδα μας.

Με το μεταξύ τους ντέρμπι να ακολουθεί σε μία βδομάδα, όμως, όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά. Ο Πιερικός Αρχέλαος θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρηθεί «ζωντανός» στη μάχη της παραμονής και, ει δυνατόν, να καλύψει τη διαφορά με την οποία ηττήθηκε στο παιχνίδι του Α' γύρου (54-46).

Αποστολή καθόλου εύκολη, αλλά ... αναγκαία προκειμένου οι "μελανόλευκοι" να κάνουν το πλέον καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής τους στη Β 'Εθνική κατηγορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.