Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Η συνέντευξη τύπου του αγώνα Απόλλων Σμύρνης-Πιερικός (2-0)

Γιάννης Συμεωνίδης (προπονητής τερματοφυλάκων Πιερικού):
«Ήρθαμε σήμερα να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Στο α 'ημίχρονο σταθήκαμε αρκετά καλά. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, αλλά μας έλειπε η τελική προσπάθεια. Στο β 'ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ στην αρχή και την αποβολή του τερματοφύλακά μας, ο οποίος μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο Απόλλωνας διαχειρίστηκε πολύ καλά το αποτέλεσμα. Ευτύχησε να σκοράρει ξανά. Εμείς κρατάμε την εμφάνιση του α 'ημιχρόνου, η οποία θα είναι οδηγός μας για τη συνέχεια ».

Αλέκος Βοσνιάδης (προπονητής Απόλλωνα Σμύρνης):
«Μια πολύ σημαντική νίκη σαν συνέχεια του προηγούμενου αποτελέσματος στη Δράμα. Ξέραμε ότι ο Πιερικός είναι πολύ διαφορετικός. Είναι διαφορετική ομάδα μετά την έλευση του κ. Φοιρού που όπου πήγε είχε πλάνο. Προσπαθήσαμε να αιφνιδιάσουμε στην αρχή, αλλά ήταν πολύ καλός ο τερματοφύλακας και δεν τα καταφέραμε. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε. Με παίκτη παραπάνω έγειρε το παιχνίδι προς τα εμάς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Αυτό το Τετάρτη-Κυριακή έχει διαλύσει τις ομάδες. Είμαστε μία ομάδα που έχει βάθος, είναι σημαντική η νίκη μας. Ήρεμα συνεχίζουμε κι βλέπουμε. Συσπειρωμένοι, ενωμένοι θα οδηγήσουμε τον Απόλλωνα στην παραπάνω κατηγορία ».
Δημήτρης Παπατολίκας (ποδοσφαιριστής Πιερικού):
«Από την αρχή ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη έδρα. Ο Απόλλωνας διεκδικεί άνοδο. Στο α 'ημίχρονο ήμασταν καλοί. Η αποβολή του τερματοφύλακα μας στοίχισε. Θα ήθελα να ευχηθώ στον Απόλλωνα να πετύχει τον στόχο του ».

Δημήτρης Κωνσταντίνου (ποδοσφαιριστής Απόλλωνα Σμύρνης):
«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και ειδικά στην ομάδα μου που πέτυχε μία σημαντική νίκη. Δώσαμε αξία στους 3 βαθμούς που πήραμε στην Δράμα ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.