Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Πιερικός - Ηρακλής Ψαχνών 2-2 : Συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις η ομάδα

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Σε ακόμα ένα ματς ο Πιερικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις, ήρθε ισόπαλος 2-2 με την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών. Το σκορ στην ουσία τον αδικεί, καθώς είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, πληρώνοντας κάποια λάθη στην άμυνα που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα των Ψαχνών. Αρχικά στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών μπήκε πιο καλά, γρήγορα ο Πιερικός ανέβασε απόδοση και πήρα τα ηνία του ματς, χάνοντας πολύ σημαντική ευκαιρία στο 10' με τον Μανίκα, καταφέρνοντας τελικά στο 41' να ανοίξει το σκορ, μετά από φάουλ του Μπελόσεβιτς από τα δεξιά, ο Γιαζιτζόγλου πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Πολύ γρήγορα αντέδρασαν οι φιλοξενούμενοι, όπου μετά από σέντρα του Γέσιτς, ο Σεοταχούλ με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Σαν να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και πάλι μετά από κόρνερ του Γέσιτς, ο Μήτσης με κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα του με 1-2, τελειώνοντας παράλληλα και το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός μπήκε πιο ψυχωμένος και αποφασισμένος να ανατρέψει τα δεδομένα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές Γιαζιτζόγλου και Ελευθεριάδη, όπου στο 75' ο Ελευθεριάδης σκόραρε για το 2-2, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για χέρι του παίκτη. Τελικά στο 82' ήρθε η ισοφάριση για τον Πιερικό με πέναλτι και ωραία εκτέλεση του Γιαζιτζόγλου, μετά από ανατροπή του Δήμου πάνω στον Ντάνι. Έως το τέλος του ματς και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, το οποίο δεν ήρθε για καμία κι έτσι έληξε το ματς ισόπαλο. Οι καλές εμφανίσεις του Πιερικού το τελευταίο διάστημα, έχουν φέρει και πάλι αισιοδοξία στο "μελανόλευκο" στρατόπεδο.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Γιαζιτζόγλου, Νίκου (81' Σεχολάρι), Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο, Ελευθεριάδης, Μανίκας, Καθάριος (62' Ντάνι), Παπατόλιος (46' Πολίτης).

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας):
Γ. Σικαλιάς, Δήμου, Λαμπρόπουλος, Μήτσης, Ζουλιώτης, Μπακομήτρος, Ρούτσης, Λιόσης, Σεοταχούλ (79' Βανγκελί), Γέσιτς (51' λ.τ Χαϊκάλης), Στεπάνοβιτς (56' Ογιαρμπίντε).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαλιώτης (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Κουρέντας (Τρικαλων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νίκου - Γέσιτς, Χαϊκάλης, Δήμου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.