Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Παλιοί... γνώριμοι : To Pierikos24 Blog θυμάται το πέρασμα του Γιώργου Μακρή από τον Πιερικό...

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Ο Γιώργος Μακρής από την Καβάλα γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου του 1984, ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς Έλληνες παίκτες που πέρασαν από το πρόσφατο παρελθόν του Πιερικού, προσφέροντας πολλά στην ομάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ το 2002, σε ηλικία 17 ετών όπως έμεινε εκεί έως το 2004, έχοντας 2 συμμετοχές. Καθώς δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής έλυσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε στον Αγροτικό Αστέρα. Εκεί πήρε φανέλα βασικού κάνοντας 26 εμφανίσεις και βάζοντας 2 γκολ. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις έκαναν τον Πιερικό να του προτείνει συμβόλαιο και να γίνει κάτοικος Κατερίνης το καλοκαίρι του 2005. Έως το 2007 πραγματοποίησε με τον Πιερικό 54 εμφανίσεις και 8 γκολ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο του Πιερικό στην B' Εθνική. Το καλοκαίρι του 2007 πήρε μεταγραφή για τον Ολ. Βόλου, όπου κι εκεί ήταν βασικός πραγματοποιώντας 27 εμφανίσεις και 4 γκολ. Για να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2008 στον Πιερικό, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με 64 συμμετοχές και 9 γκολ σε δύο σεζόν έως το 2010, όντας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Πιερικού.
Αυτές οι εμφανίσεις το καλοκαίρι του 2010, του έδωσαν μεταγραφή στην Κέρκυρα για να αγωνιστεί στην SuperLeague. Εκεί συνέχισε την ανοδική του πορεία, παίρνοντας από την αρχή φανέλα βασικού στο νησί των Φαιάκων, παίζοντας σε 27 παιχνίδια στην SuperLeague, βγήκε MVP της Κέρκυρας σε πολλούς αγώνες, κάνοντας μια φανταστική χρονιά.

Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο για αρκετές ομάδες μεγαλύτερου βεληνεκούς της SuperLeague και οι προτάσεις στα γραφεία της Κέρκυρας ήταν πολλές. Τελικά το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφηκε στον Ατρόμητο.
Στην πρώτη του χρονιά στον Ατρόμητο, ξεκίνησε βασικός έχοντας 7 συμμετοχές, αλλά αργότερα έχασε τη θέση του βασικού από την ομάδα κι έτσι τον Ιανουάριο του 2012 αποφάσισε μαζί με την διοίκηση να παραχωρηθεί βασικός στην Ανόρθωση. Στην Ανόρθωση αγωνίστηκε μόλις σε 3 παιχνίδια, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή του.
Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στον Ατρόμητο, αλλά δεν μπήκε ποτέ στα πλάνα της ομάδας του Περιστερίου κι έτσι τον περασμένο Δεκέμβρη έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο και έμεινε ελεύθερος για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Αρκετές ομάδες της SuperLeague ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, όπου τελικά ο ίδιος επέλεξε τον ΟΦΗ, προσπαθώντας στα 28 του χρόνια πλέον, να βρει ξανά τον καλό του εαυτό.
Υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.