Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Γιάννης Συμεωνίδης : " Έχουμε αρκετά νέα παιδιά και θα συνεχίσουμε χωρίς να απογοητευτούμε."

Γιάννης Συμεωνίδης : "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που βρίσκεται σε υψηλότερη βαθμολογική θέση και διεκδικεί την άνοδο και θέλαμε να κερδίσουμε προερχόμενοι από πέντε αγώνες χωρίς νίκη. Θέλαμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Μια νίκη κόντρα σε μια ομάδα σαν τον Ηρακλή, θα μας τόνωνε την αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο Ηρακλής φάνηκε ότι ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι. Στο α' μέρος δεν μπήκαμε καθόλου καλά. Στο β' μέρος "ζητήσαμε" το παιχνίδι αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, δεχτήκαμε το γκολ από στημένη φάση, κομμάτι το οποίο έπρεπε να προσέξουμε πολύ. Στη συνέχεια κάναμε κάποιες φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε κι ο αντίπαλος που είναι πιο έμπειρη ομάδα κράτησε το υπέρ του σκορ. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια μπροστά μας και προσπαθούμε ειδικά στα εντός, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αν και δε μας βοηθάει ο αγωνιστικός χώρος. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά και θα συνεχίσουμε χωρίς να απογοητευτούμε. Καλή επιτυχία στον Ηρακλή και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του".

Νίκος Ιορδανίδης : "Θέλαμε τη νίκη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αλλά δε τα καταφέραμε. Δε μπήκαμε τόσο καλά όσο έπρεπε. Στο β' μέρος ανεβάσαμε ταχύτητα, προσπαθήσαμε για το γκολ αλλά από αδράνεια της άμυνας μείναμε πίσω στο σκορ. Δε μπορούμε να σταθούμε περισσότερο στο παιχνίδι. Την Κυριακή παίζουμε ξανά και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για τη νίκη, και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια".

Γιάννης Χατζηνικολάου (προπονητής Α.Ε.Π Ηρακλή): "Συγχαρητήρια στους παίκτες για την επαγγελματική νίκη. Διπλά συγχαρητήρια γιατί προερχόμασταν από μια άσχημη εντός έδρας ήττα. Ο βαθμος δυσκολίας από ψυχολογικής άποψης θα ήταν πολύ μεγάλος. Βρήκαμε όμως φρεσκάδα και διάθεση για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες, κόντρα σε μια ομάδα που εντός έδρας είχε ελάχιστες ήττες και θα κυνηγούσε τη νίκη. Είχαμε και μεγάλη βοήθεια από τους φιλάθλους μας που παρότρυναν τους παίκτες για να κρατήσουν το σκορ. Καλή συνέχεια στον Πιερικό κι εμείς θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί για να φτάσουμε στο στόχο της ανόδου". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.