Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Pierikos.info : 04/01/2012: Πράξη υπέρβασης για το ποδόσφαιρο, τον Πιερικό και την ιστορία του


Ρόδος, 4/1/2012, Διαγόρας - Πιερικός 0-2.

Οι άνθρωποι του Διαγόρα αδυνατούν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για να καλυφθούν τα έξοδα των διαιτητών. Ο αγώνας ξεκινά με 40λεπτη καθυστέρηση και η ομάδα του Πιερικού κερδίζει στον αγωνιστικό χώρο τον αγώνα με 0-2.

Προς τιμήν του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Κώστας Παπαδόπουλος δηλώνει πως ηθικό χρέος της ομάδας του Πιερικού ήταν να διεκδικήσει τους βαθμούς της νίκης στο χορτάρι και όχι στα χαρτιά, όπως και έπραξε τελικά.

Τέτοιες ενέργειες και δηλώσεις μας γεμίζουν όλους με περηφάνια γιατί εναρμονίζονται πλήρως με τις σκέψεις, τα συναισθήματα και το όραμα μας για τον Πιερικό. Αν οι ενστάσεις μας και η κριτική μας, κατά το άμεσο παρελθόν, έχουν παρεξηγηθεί από την διοίκηση, να είναι όλοι βέβαιοι στην οικογένεια του Πιερικού, από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ έως και τον πιο μικρό φίλο της ομάδας, πως ανάλογες στιγμές με αυτές της Ρόδου θα μας δυναμώσουν και θα μας ενώσουν όλους ακόμη περισσότερο για το καλό, και μόνον, της αγαπημένης μας ομάδας.

Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.