Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Volley: Ασταμάτητο το "τραίνο" των Κορασίδων


ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ “express” ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ  
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 3-0
(25-8, 25-8, 25-10)

Την αήττητη πορεία της συνέχισε η ομάδα των Κορασίδων του Πιερικού, η οποία κέρδισε και την ομάδα του Πάνθεον Λιτοχώρου με 3-0 σετ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Πιερικού παρ' ότι αγωνίζεται ουσιαστικά με την ομάδα των παγκορασίδων εντούτοις αυτό δεν την εμποδίζει να κερδίζει ομάδες μεγαλύτερης ηλικίας. Η ποιότητα των παικτριών του Πιερικού είναι σε υψηλό επίπεδο και αυτό τις δίνει την δυνατότητα να κερδίζει και ομάδες με μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας. Η ομάδα του Πιερικού εδώ και 2.5 χρόνια παραδίδει μαθήματα πως παίζεται το βόλεϊ σε μικρή ηλικία, αποτελώντας μια ομάδα μοντέλο με εντυπωσιακά αποτελέσματα κατακτώντας δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα, βάζοντας πλώρη για το τρίτο πρωτάθλημα, γράφοντας ιστορία.
Στο παιχνίδι με την ομάδα του Πάνθεον τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν πολύ δυνατά και στα τρία σετ παίρνοντας μεγάλη διαφορά από την αρχή, την οποία κρατούσε μέχρι το τέλος των σετ, κερδίζοντας τα εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ. Ο Κ.  Σαρρής έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες της ομάδας, δοκιμάζοντας παράλληλα και διάφορα συστήματα τακτικής. Τα τρομερά “μωρά” του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι ότι στην ηλικία τους είναι ασυναγώνιστα, και τα δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα απλώς επιβεβαιώνουν την ανωτερότητα της ομάδας του Πιερικού.
Η ομάδα του Πιερικού με την άριστη οργάνωση που έχει σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, με το προπονητικό σχεδιασμό για όλα τα τμήματα, έχει καταφέρει να πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα, δείχνοντας την δουλειά υψηλού επιπέδου που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ του Πιερικού
Ο Πιερικός έχει δημιουργήσει μια “κυψέλη” όπου τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ από έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές Φ.Α., με παιδαγωγικές αρχές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να αθληθούν, να μάθουν να παίζουν βόλεϊ σωστά και παράλληλα έχουν την δυνατότητα για πρωταθλητισμό υψηλού επιπέδου με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η σύνθεση: Τσιουτσιούλη, Μπατσίλα, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Γκουτζιούλη, Στύλου, Θεοδώρου, Τόσκα, Κωνσταντινίδου, Καραπέδη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ                                         ΣΕΤ          ΝΙΚΕΣ         ΒΑΘΜΟΙ
1.      ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ                             18-1                6-0                  12
2.      ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ                    14-8                4-2                  10
3.      ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ                             14-6                4-2                  10
4.      ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ                              10-11              3-3                  9                                 
5.      ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ                                   3-17                1-5                  7
6.      ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ               2-18                0-6                  6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.