Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΤΕ/ΠΥΓΜΑΧΙΑ: 3η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα η Έλενα Χατζηλιάδου!


Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών - Γυναικών στο Παρίσι 21 - 25 Νοεμβρίου
Η πρωταθλήτρια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ αγωνίστηκε στην κατηγορία + 68 κιλών ΓΥΝΑΙΚΩΝ κι έπειτα από συγκλονιστικούς αγώνες κατάφερε να μπει στον μικρό τελικό για το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, το οποίο και κατέκτησε. Ο προπονητής της και πατέρας της Μάξιμος Χατζηλιάδης είναι πολύ ευχαριστημένος από τους αγώνες της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ. Μετά τον αγώνα με την Ιταλίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια δηλώνει: "Μας άξιζε να μπούμε στον μεγάλο τελικό. Είναι η τρίτη φορά που μας κλέβουνε μετάλλιο οι Ιταλοί". Τα αποτελέσματα των αγώνων της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ είναι τα εξής: Πρώτο αγώνα έπαιξε με την αθλήτρια της Τουρκίας όπου επικράτησε η Έλενα με σκορ 4 - 0. Δεύτερος αγώνας ακολούθησε το παιχνίδι με την αθλήτρια των Σκοπίων όπου επικράτησε η δική μας με 10 -0. Στην συνέχεια έπεται αγώνας με Ουαλία όπου κέρδισε η Έλενα Χατζηλιάδου με 2-1. 
Στο παιχνίδι με την αθλήτρια της Σερβίας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σημείωσε σκορ 3-0. Κατόπιν στο παιχνίδι με την Ιταλίδα εξηγήσαμε παραπάνω τους λόγους όπου χάσαμε το παιχνίδι από αδικία της διαιτησίας(δεν έδωσαν τουλάχιστο 2 πόντους).Παρόλα αυτά η Έλενα κράτησε το παιχνίδι με ισοπαλία στην οποία έπρεπε να αποφασίσουν οι διαιτητές. Η κρίση ήταν υπέρ της Ιταλίας. Ο δρόμος για τον μικρό τελικό ήταν η είσοδος για την διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου. Τελικός αγώνας με Νέα Ζηλανδία υπέρ της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ αθλήτριας (1-0). Η ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ σε μήνυμα που έστειλε στον πατέρα της (ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί στον μικρό τελικό, λόγω των οικονομικών) ήταν: Πατέρα, θα δώσω ΜΑΧΗ! Η Παλικαρίσια Ελληνική ψυχή της Έλενας έδωσε την μάχη της όπου στάθηκε η αφορμή και η αιτία να κατακτήσει η ΧΩΡΑ μας ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ (το μοναδικό για την χώρα μας) σε αυτή την ΥΨΗΛΗ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, που γίνεται κάθε δυο χρόνια. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ και ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΞΙΜΟ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ όπου συνετέλεσαν στην ΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ στο κατάμεστο στάδιο του Παρισιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.