Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

To Pre Game της σημερινής 7ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)



Με τις περισσότερες ομάδες να "βράζουν" στο ίδιο καζάνι, όσο περνούν οι αγωνιστικές το ενδιαφέρον γίνεται ολοένα και πιο έντονο. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, ο Φίλιππος Βέροιας θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και κόντρα στον Ιωνικό Ν.Φ. να πάρει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα. Μείζονος βαθμολογικής σημασίας είναι και το παιχνίδι Μαρούσι - Ιωνικός Ιωνίας, ειδικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θέλουν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις. Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να έχουμε στη Θεσσαλονίκη, αφού το Ανατόλια υποδέχεται μία εκ των ευχάριστων εκπλήξεων του φετινού πρωταθλήματος, το Στρατώνι, ενώ, τέλος, δύσκολη έξοδο περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τον Αίαντα Ευόσμου, ο οποίος δοκιμάζεται στο Αιγάλεω από το "Σίτι".

Το πρόγραμμα:

ΔΑΚ Δ.Βικέλας (14:00)
Φίλιππος Βέροιας - Ιωνικός Ν.Φ. (Συμεωνίδης - Λόρτος)
Αγ. Θωμά (15:00) Μαρούσι - Ιωνικός Ιωνίας (Μαρνελάκης - Λιότσος)
Β. Παρασκευόπουλος (17:00) Μεταμόρφωση Βόλου - Μαχητές Δόξα Πεύκων (Φακίτσας - Ευφραιμίδης)
Ανατόλια (17:00) Ανατόλια - Στρατώνι (Παπαδόπουλος Θ. - Καλογερόπουλος)
ΜΕΝΤ (17:00) ΜΕΝΤ - Πιερικός Αρχέλαος  Θωμόπουλος Β. - Παπανικολάου)
Αιγάλεω (17:00) Αιγάλεω - Αίας Ευόσμου (Διαμαντής - Κωνσταντινόπουλος)
Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες): Αίας Ευόσμου 11, Ηρακλής 11, Μαρούσι 9, Στρατώνι 9*, Μαχητές Δόξας Πεύκων 9, ΜΕΝΤ 9, Ανατόλια 8, Ιωνικός Ν.Φ. 8,  Φίλιππος Βέροιας 8*, Αιγάλεω 7*, Ιωνικός Ιωνίας 7*, Πιερικός Αρχέλαος 6*, Μεταμόρφωση Βόλου 6*.
*Έχουν κάνει το ρεπό τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.