Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Συμεωνίδης : "Χρειάζεται να έρθει ένας προπονητής, κι αυτό θα γίνει." Δήμου : "Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με τον επόμενο προπονητή."

Γιάννης Συμεωνίδης : "Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές για εμάς αφού όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να μαζέψουμε ότι κομμάτι είχαμε. Ήταν δύσκολο το έργο μας. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μας αδικούνται από αυτό το 0-3 το οποίο διαμορφώθηκε στο τέλος από ατομικά λάθη. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο δεν κατηγορούμε κανέναν. Όλοι προσπαθήσαμε και συνεχίζουμε. Είναι μια ήττα που πρέπει να διαχειριστούμε σωστά. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι στην ομάδα να πράξουν το σωστό και νομίζω ότι ο Πιερικός θα ανακάμψει. Συγχαρητήρια στον κο Τζαναβάρα και καλή συνέχεια στην ομάδα του. Η Δόξα έπαιξε όπως την περιμέναμε με αντεπιθέσεις. Αυτή τη στιγμή εμείς δε θέλουμε να γίνουμε προπονητές στην πλάτη του Πιερικού. Χρειάζεται να έρθει ένας προπονητής, να βάλουμε τα πράγματα κάτω και να προχωρήσει η ομάδα.
Κι αυτό θα γίνει." 

Παύλος Δήμου : " Ειδικά στο α' μέρος ήμασταν καλοί και δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. 
Στο β' μέρος μετά το γκολ που δεχτήκαμε, δε μπορέσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και σε αυτό πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και το νεαρό της ηλικίας των συμπαικτών μου. Πάντως προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με τον επόμενο προπονητή. Συγχαρητήρια στη Δόξα για τη νίκη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.