Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ηρακλής-ΠΙΕΡΙΚΟΣ Προϊστορία και Λεπτομέρειες

                                                    Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Απο τον τελευταίο φιλικό αγώνα των δύο ομάδων τον Αύγουστο του 2010.
Τον Ηρακλή αντιμετωπίζει αύριο ο Πιερικός στις 15:00 το μεσημέρι στο Καυτατζόγλειο Στάδιο, όπου θα κάνει και το ντεμπούτο του στον πάγκο του Πιερικού, ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την έλευση του Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ο Πιερικός ταξιδεύει με αισιοδοξία στην Θεσ/νίκη, για ένα θετικό αποτέλεσμα, μαζί με την παρουσία αρκετών οπαδών του, οι οποίοι αναμένεται να ακολουθήσουν την ομάδα. Στα αγωνιστικά, ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς είναι σε διαδικασία αναγνώρισης της ομάδας, προσπαθώντας να μάθει το DNA της και σιγά σιγά να μπορέσει να περάσει την δική του φιλοσοφία και τακτική στο παιχνίδι της. Εκτός αποστολή τέθηκαν οι γνωστοί πλέον Καρακατσάνης, Ελευθεριάδης και Βασιλειάδης. Επιστρέφουν από τις τιμωρίες τους οι Φαμπίνιο και Γιαζιτζόγλου και αναμένεται να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ : Αρκετά ματς περιέχει η προϊστορία των δύο ομάδων, καθώς έχουν συναντηθεί σε 38 ματς, με 32 αγώνες στην Α' Εθνική, 2 στη Β' Εθνική και άλλες 4 φορές στο Κύπελλο. Ο Ηρακλής έχει το προβάδισμα με 20 νίκες, έναντι 9 του Πιερικού κι άλλων 9 ισοπαλιών. Τα γκολ 42 για τον Πιερικό, 51 για τον Ηρακλή. Στο Καυτατζόγλειο, ο Ηρακλής μετράει 14 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 νίκη του Πιερικού, με τα τέρματα 29-14 υπέρ του Ηρακλή.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ : Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς επιστρέφει μετά από 16 χρόνια στο Καυτατζόγλειο Στάδιο ως αντίπαλος, καθώς την περίοδο 1994-1996 είχε διατελέσει προπονητής του Ηρακλή, ενώ στο παρελθόν ήταν και ποδοσφαιριστής του Ηρακλή. Τον Πιερικό αναμένεται να ακολουθήσουν αρκετοί οπαδοί της ομάδας, καθώς το club melanoleykoi διοργάνωσε εκδρομή, για να στηρίξουν την ομάδα στη δύσκολη περίοδο που βρίσκεται. Αρκετοί φίλαθλοι θα ταξιδέψουν και μεμονωμένα. Τον αγώνα θα διευθύνει ο Κοεμτζίδης του συνδέσμου Κοζάνης, με βοηθούς τους Τσιαμπαζή και Κουτζιακουτζίδη επίσης του συνδέσμου Κοζάνης. 4ος διαιτητής ο Φωτιάδης του συνδέσμου Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.